Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniez, ja tam mam przed oczami stereotypowego polskiego tatuska i po takim wystepie MUSIALABYM isc zobaczyc profesjonalistow, choc nie sadze aby cokolwiek moglo zmyc ten widok z moich oczu. Oczywiscie nie twierdze, ze Basiowy malzon nie jest boski. Ile ludzi, tyle gustow i chwala za to. ;-)Basia- ależ po co Ty byś chciała mężowi opowiadać dokad idziesz... czego oczy nie widzą, jak mówią... ewentualnie powiedz mu, że albo on odstawia występ, albo idziesz profesjonalny pooglądać![]()
;-)
no i rzeczywiście niezły kontekst mi wyszedł
ale poprawiać nie będę ;-) niech się inni pośmieją a tutaj napiszę jeszcze raz a poprawnie
najlepiej kupić taki w tabletkach i rozpuszczać wg wskazówek na ulotce
ale mocz i tak zbadajciewtedy pewnie bym się wyspała, ale mam nadzieje, że kilka dni się przemęcze, a potem będzie już ok, taj jak Aniez piszę.Nata, mloda wazy w okolicach 15kg. Wiesz, jednegodnia troche ponizej, innego - ciut powyzej... Czasem nawet w rowniutkie 15 sie wstrzela.
Annaoj i jak tam po nocce z psiakiem? Hah, jak mialam takiego malusiego szceniaczka, to musialam wsadzic reke do pudla, zeby spal spokojnie. Pierwsze co zrobil, jak go polozylam na lozku, to sie zlal. HAhaha
Musisz teraz chłopa do mnie podesłać;-)
Szafka narożna przyszła uszkodzona, więc wróciła do wymiany. Szafki górne miały być ecru a przyszły grafitowe, więc też do zwrotu. Najlepsze jest to, że jakiś idiota je tak w magazynie spakował, bo pudełka miały z napisem ecru
Strzeli gafę i później tyle problemów, bo my wściekli, że nie mamy mebli, firma wściekła, bo nie może dotrzymać terminu i jest w plecy za montaż (wynegocjowałam montaż gratis za to opóźnienie).Super wieści, oby szybko zakończył się ten proces i w końcu będziecie razemDostalam maila od malzona, wyglada na to, ze zamykaja juz po woli proces emigracyjny. I niby jeszcze tylko miesiac... No i staremu tez dadza w Meksyku zalegla wyplate: przez pol roku mu nie placili...
Jesteśmy :-) wprawdzie już jakiś czas temu wróciliśmy ale teraz na spokojnie do was zaglądam.
Powiem tak...ja jakoś szczególnie zachwycona nie jestem tym parkiem... niewiele jest tych dinozaurów do tego poprzeplatane z bajkami (np. o Dziadku i rzepce, Pinokio, o Popielu itd.) ale dzieciaki szczęśliwe i zadowolone więc się nie czepiam... mimo wszystko cena 20 zl za wstęp dla doroslego i 16 (sic!!) za dziecko powyżej 3 rż. jest wg mnie nieadekwatną kwotą do ilości darmowych atrakcji...
Zdjęcia mam na aparacie jak będę miala chwilkę to je przerzucę i wam pokaże :-)
witam się poniedziałkowo
MAMY PSA, MAMY PSA!!! Śiczna sunia (oczywiście najpiękniejsza na świecie:-)) Fotki wrzucić się dzisiaj postaram.
Igor wiedział dość wcześnie o ciąży. Generalnie bardzo pozytywnie reagował. W tym czasie oglądał „było sobie życie”, więc tam wszystko jest fajnie pokazane.
Kici tulam. Nie zazdroszczę, ale dobrze, że w miarę jesteście dogadani.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
Uciekam do moich tabelek.
Zatrudniłam babeczkę sprzątającą w przedszkolu do wysprzątania mi chaty. 3h walczyła z kafelkami i jednym oknem w kuchni, 36zł za pracę zawołała (myślałam, że takie usługi są droższe), po czym oznajmiła, że jutro nie przyjdzie, bo ma męża, syna i jej nie pasuje codziennie przychodzić. Szkoda, że sobie nią głowę zawracałam,bo jeszcze cały salon i piętra czekają. Jutro ma kolejna pani wystartować.
No i chciałam się pochwalić, że mamy wreszcie schody, póki co z piętra na drugie, ale sąDo czwartku będzie komplet, jutro montują nam też drzwi wejściowe i zaczynają meble w kuchni. Wszystko super i zgodnie z planem, tylko mama się rozchorowała i do nas nie przyjedzie, a mnie wizja przeprowadzki z dzieciakami przeraża. Weźmiemy chyba gościa od przeprowadzek, on z synem pomoże dźwigać wszystko M. i ma specjalne kontenery. Wrzucę cały bajzel jak leci a potem się będę martwić;-) Druga opcja to wstawanie o 6:00 i segregowanie wszystkiego co za małe z szaf dzieciaków, sortowanie reszty i przewiezienie tylko rzeczy pięknych, potrzebnych i pamiątkowych wg zasady 3P:-)
witam się szybciutko - bardzo Was przepraszam, ale brak mi ostatnio czasu na wszystko, na życie również.
Napiszcie mi proszę ile ważą wasze maleństwa