• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Widzę, że równowaga płciowa będzie zachowana. Gratuluję kolejnej panieneczki.

Ja też chudzielców nie znoszę, do mojego P też milusio się poprzytulać.

Ja płeć poznam dopiero 17 grudnia, pewnie jako jedna z ostatnich.

Ola dalej kaszle, ale bez gorączki, ma mnóstwo energii i niezły apetycik. Ogólnie wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia.

dziewczynka :-):-):-)

byłam dzisiaj na badaniach w szpitalu i na 99,9% córcia:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

13x13 - dziekuje, u mnike wszystko w miare ok. Powoli staja sie hipopotamiczka i tylko bym lezala:-)

no i ogolnie jestesmy mega szczesliwi, niunia ssie paluszki, przewraca sie na boczki i ogolnei jest juz dla nas najpekniejszym dzickiem na swiecie:tak::tak::tak:

Buziaki dla wszytkich

jak sie troszke obrobie to poczytam całodzienna produkcje, bo jak zauwazylam jest tego sporo:-)
ogromne gratulacje:-):-):-)

Widzę, że równowaga płciowa będzie zachowana. Gratuluję kolejnej panieneczki.

Ja też chudzielców nie znoszę, do mojego P też milusio się poprzytulać.

Ja płeć poznam dopiero 17 grudnia, pewnie jako jedna z ostatnich.

Ola dalej kaszle, ale bez gorączki, ma mnóstwo energii i niezły apetycik. Ogólnie wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia.

moja niunia tez bedzie miała na imie Ola <dumna mama>:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziekuje wszytkim :-):-):-)

Bo oni też są w ciąży. :tak:
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił:cool2:
hahaha :-D:-D:-D:-D:-D dobre....

Moje drogie Panie - u naszych Panów to nic innego jak ciąża............ale spożywcza
Pocieszające jest to że nasza po 9 miesiącach z reguły zanika a spożywcza co najwyżej zmienia się w efekt JOJO:-)
no moj P tez przybiera w brzuszku, ale zawsze tlumaczy sie tym ze to przez moja kuchnie....
a ja nawet sie ciesze bo mi brzunio po ciazy zejdzie a on z korbolkiem zostanie :-D:-D:-D:-D

aniołku
ja sie nie przejmuje tymi wskaznikami kto ile ma przytyc, bede sie martwic w kwietniu i pozniej bo bym zwariowala chyba, odchudzanie sie w ciazy (tzn walka na sile o to zeby za duzo nie przytyc to dla mmnie to samo) jest najgorszym rozwiazaniem uwazam
nie no nie mowmy o odchudzaniu sie w ciazy czy ograniczaniu pokarmow i glodzeniu sie - bron boze!!!!jedzmy tyle ile ptrzebujemy, a kilogramy i tak zgubimy po porodzie i dalej bedziemy takie sliczne i piekne jak przed ciaza ;)!!!

DZIEWCZYNKA :-):-):-)

BYŁAM DZISIAJ NA BADANIACH W SZPITALU I na 99,9% CÓRCIA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULACJE :)

reklama
Mój M też do chudzielców nie należy, to taki misiaczek do którego milutko się przytulić:-D.
Oj dziewczyny ja coś coraz gorzej się czuję:no:, temperatury nie mam ale psikam i strasznie boli mnie gardło. Mam skłonności do anginy i boję się że tym się to może skończyć:-(. Jak jutro nic się nie polepszy to chyba pójdę do lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry