zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Filonka, no to teraz czekaj az kropek Elli pokaze, czy ma ogonek czy nie. Moze ona od ciebie odkupi. hi hi hi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bartuś cały czas łóżeczka nie zalał, budzi się dumny jak paw. A teraz hit: w nocy pełen sukces, w dzień w żłobku śpi 1,5 h i pieluszkę moczyśmiejemy się z tego z mężem, bo zazwyczaj jest odwrotnie, a nasz mały uparciuch musi iść swoim torem. Zobaczę w weekend czy jest to kwestia miejsca (złobek) czy też w dzień nie jest gotowy... chociaż on jak wraca do domu to twierdzi, że zrobił co trzeba do toalety nie do pampka... i bądź tu człowieku mądry...

panie Mu mokrego panpka podrzucają;-)

a ja tu kazdego dnia pomiedzy 5:30 a 6:30 mam pobudki... Cos mi sie zdaje, ze jak mloda tylko zaakceptuje tatusia, bedzie to najlepszy czas na nocne odpieluchowanie
i niech tatuncio wstaje co 10 minut. Ide mloda kapac.
Dobrze, że do łazienek już mamy
Jutro magicy mają nam te drzwi obrobić, znów nakurzą przy robieniu gładzi. W łazience na piętrze otwór jest za wysoki, trzeba płytek 6cm dorobić, ale to już pierdółka w porównaniu z tym, co za nami. W niedzielę rano wpadną mi dwie babeczki chatę wysprzątać na błysk. Najbardziej mi na doprowadzeniu jasnych fug zależy, bo nie zamierzam sama szczoteczką do zębów ich czyścić, z resztą nie miałabym nawet kiedy tego robić. No i okna znów się proszą o umycie..