zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
hehehe Aniez, gdyby Taye Diggs nie byl poza moim zasiegiem, zastanowilabym sie nad tym... No z cala pewnoscia poswiecilabym sie wielokrotnym probom, ktore wcale nie musialyby byc uwiezczone sukcesem 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aniam co do państwowego żłobka, to czasem można się zdziwić. Np.u mnieOwszem jak się chce, to można wiele, pytanie czy dziecko chce pozostaje otwartym.
D
gdzie paniom się chce . Szymek ma takie przedszkole . Ale jest też sporo placówek gdzie są tzw. przechowalnie czyt. panie podpierające biurka 

) do towarzystwa zabieram siostrę :-) niech się wypowie co mi pasi :-)

Aga to co dziewczynki nie będzie;-)Ostatnio w kościele widziałam takiego cudnego malutkiego dzieciaczka... i wiecie co? Pomyślałam słodki ale dobrze że nie mójMam dość ;-)
.
, po wszystki musiałam sobie drinka zrobić. Jak on pójdzie do szkoły to w alkoholizm wpadnę.