zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
weszlam na strone reserved. Kto mi powie co to za podklad muzyczny na glownej i na kolekcji kobiecej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta, oby wyniki byly pomyslne.
Jesli chodzi o zlobki to prywatny czy panstwowy jest mniej istotne, wazne sa osoby ktore pracuja. Natka chodzi do prywatnego zlobka, za ktory place calkiem sporo i panie sa przecudne dla dzieci. Dlatego rozczarowaly mnie tym incydentem z pielucha, bo jak z nimi o tym rozmawialam to byly pozytywnie nastawione. Tymbardziej ze tam niewiele dzieci jest, ok. 8 na 3 opiekunki. No nic, zobaczymy jak bedzie, bo na razie zadnych postepow nie ma. Powiedzialam juz mezowi zeby przestal sie jej w ogole pytac czy chce siusiu, bo moze sie tym stresuje. Efekt taki, ze wszystkie siuski i kupy ladowaly w majtkach... No nic, nie ma co smecic, moze jeszcze cos sie zmieni do niedzieli :-)
Musisz znaleźć jakiś sposób nie poddawaj się . Dzieciaki już są duże i trybią temat , za wcześnie na bank nie jest
Może potrzeba więcej czasu i tyle . Chodź z nią do łazienki , pokaż jak Ty sikasz itp . 
jak ja tego nie lubię bo potem trzeba nadrabiać

No cóż muszę to jakoś przetrwać, ale trochę to potrwa, za tydzień pojadę do Wrocka na jakieś specjalne badanie przepływu prądów przez ten nerw ( podobno boli jak diabli
) i się na 100% okaże czy to to. No i jeszcze żeby było mało to w pięcie prawdopodobnie mam ostrogę
Mateusz namiętnie zmywa i odkurza a Emilo przejął już na dobre usypianie Helenki ( za nic w świecie nie pójdzie spać z nikim innym
)
Zaczęliśmy chodzić do logopedy z Mateuszem, ta babka zajmuje się też kinezjologią i jest nauczycielką języka polskiego, poprosiliśmy ją o przebadanie też Emila, ona na początku robi zawsze testy właśnie na lateralizację czyli która ręka , noga, oko są mocne i wyszło na to że Emil ma mocną prawą rękę i mocne lewe oko czyli lateralizacja skrzyżowaną i stąd jego problemy.Dowiedz się coś więcej bo czasami problem nie musi tkwić w tym że dziecko nie chce tylko że po prostu nie może.Zadzwonię do niej bo ona pracuje na takich fajnych książkach do nauki czytania ale teraz z głowy mi wyleciał ich tytuł
i nie raz włos mi się na głowie jeży co ona potrafi zrobić a z chłopakami to już w ogóle szaleje na całego;-)
a co małżon na to ;-)

pozostałe babeczki pozdrawiam.
Fajnie że trafiłyście na takich super ratowników medycznych 
i dziękuję lepiej z J. bo dzisiaj nie kaszlał już w nocy w ogóle a to znaczy że krtań odpuściła
a tak to same krótkie kurteczki i takie ledwo za tyłek
co z tego że piękne i milutkie jak ja mam 2 takie a chce koniecznie płaszczyk mieć...więc lipa straszna 
Do tego mąż wybył do świebodzina. Wróci późno w nocy a jutro najpierw do Katowic a potem prosto do Legnicy... wróci we wtorek późnym wieczorem... masakra. Dobrze że potem ma długi weekend...