reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień Dobry!
Dzięki wielkie dziewczyny :-) Ja tam się cieszę z drugiej córusi bo dużo plusów widzę- mam wszystkie ubranka po małej dla drugiej bo urodza się w identycznym czasie, więc oszczędność kasy na odzież i zabawki, łatwiej może będzie dzielić im pokój razem, ja wiem jak "obsługiwać" dziewuszkę itd...;-)
Gorzej z Małżem bo domu niet, syna niet...troche sie chłopak podłamał bo marzył o synu...:sorry:
Miłego weekendu :tak:

reklama
Ella- gratulacje! Ja nie mam córki i nie widzę w tym problemu, więc myślę, że Twój mąż się przyzwyczai ;-)

Wstałąm rano... patrzę 9:00... starego w łóżku niet... w chacie cisza... wyrwałam, jak do pożaru a dzieci oglądają bajkę i wcinają rodzynki zagryzając je jabłuszkiem, zaś małżonek gotuje krupnik... dzieciaki po śniadaniu... a mąż się mnie pyta czy kawę już będę pić... no dobra, teraz tak się zastanawiam, gdzie jest podstęp :laugh2:

Teraz chłopaki z tatusiem u fryzjera siedzą, bo już przypominali końcówkę od mopa :-)

Gorzej z Małżem bo domu niet, syna niet...troche sie chłopak podłamał bo marzył o synu...
sorry2.gif

Miłego weekendu
yes2.gif
niech drzew teraz chociaz nasadzi... ;-)

Dzieńdoberek:-)

Słoneczko z oknem więc od razu humor lepszy :-)
Dom posprzątany tylko jeszcze chłopcy swoje pokoje kończą i będzie luz, zupka pomidorowa się gotuje i teraz tylko jest awantura z czym ma być makaron czy kluski coś czuję że na dwa gary pojadę z tą zupą :-D

Ella gratuluję córci , małżon się przyzwyczai i na jej punkcie zwariuje a poza ty zawsze możecie postarać się o trzecie, nie ma się co za szybko zarzekać że nie bo cuda się zdarzają ;-):tak:

Aniez twój małżon dzisiaj tak samo jak mój same plusy łapie tylko mój w innej dziedzinie , morderstwo dzisiaj popełni i to nie jedno;-) zapasy na zimę będziemy mieli :tak:wstaję rano a tam w wannie pływają kuraki :szok: jakoś tak smutno mi się zrobiło bo przywiązałam się do nich a teraz obiady będę z nich gotować :zawstydzona/y:

Isabela ucz się ucz :tak:

Agnieszka coś ty piła że cię gardło boli :-p

gosia ma rację Mateuszek :-) Mój Emilo też miał być dziewczynką, kilku lekarzy tak twierdziło i co zamiast Emilki wykluł się Emil, małż się śmiała że dobrze że przy porodzie był bo inaczej by nie uwierzył :-D

Onka to we wtorek czekamy na wieści :tak:

Aniam coś w tym jest że jak jednego dziecka w domu nie ma to od razu ciszej :-Da wyobraź sobie jak jest cichutko ja trójca do szkoły pojedzie, żyć nie umierać :-)

Monia coś czuję że D nie chciał zauważyć ;-)współczuję:no:

Basia i jak mały?

Zielona w przyszłym tygodniu jestem w twojej okolicy ( no chyba że śnieg spadnie) jest szansa na jakąś kawkę w okolicy czwartku?

Dobra , miłego dnia kobietki:-)

Gosieńko wiem jak to jest jak dwoje w przedszkolu a cisza w domu :-D:-D nawet się sprzątać wtedy chce .

Co do dzieciaków to ja zawsze chciałam mieć i chłopca i dziewczynkę no i się udało . zresztą mojemu J ta córka to już się z urzędu należała :-D:-D

Cisza w domu Olka śpi . Tak się dziś najadła słodkiego że zwymiotowała mi wieczorem .
na szczęście w łazience na kafelki . jeden plus . od razu jej się lepiej zrobiło .
Byliśmy u koleżanki odcholować Szymka i tam się objadła żelek , ciastek i czekolady :cool:

reklama
Witam, dzisiaj cały dzień w domu wstałam dopiero o 16. Wczoraj wieczorem zaczeła sie jelitówka i tak całą noc, M z K tylko trochę dzisiaj, Mania sie trzyma a Ola wróciła dopiero dzisiaj do domu więc może ją ominie.
monia zdrówka życzę
aniam wczoraj Mania jadła wszystko co jej do ręki wpadło, dopchała jeszcze fantazją z płatkami i zakończyła dzień jak Ola, naszczęście zdąrzyłam z miską:rofl2:
Chyba poratuje się delikatną kawą, może mnie obudzi:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry