zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Waniliowa, a nie probowalas nosic tych specjalnych ponczoch? Takie strasznie ciasne, daje sie ja do operacji i na zylaki. Podobno sa swietne dla ciezarowek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w koncu sie witam ponownie, ostatnio chodze całymi dniami senna, poza tym przez ponad dwa tygodnie miałam remony kuchni, wiec nawet nie było mi nic innego w głowie, do tego jeszcze opieka nad dzieckiem no i sie zapusciłam na forum. oczywiscie nie jestem juz w stanie nadrobic zaleglosci, ale teraz juz postaram sie byc na bieząco.
aha, ponoc jakis problem z listą był.... nie doczytałam nic, więc sie pytam.... o co chodzi?
dzisiaj ide na 12 do gina, liczę na to, że tym razem nie odwróci się dupcią i pokaze łaskawie mamusi kim jest :-)
, co do listy...nie ma problemu, tylko mozna by ją aktualizowac, bo dużo dziewczyn zna juz płec dziecka

Zwierzaki już tak mają- moje znikają na cały dzień, jak chce któregoś wyczesać, to chowają się po kątach, ale na dźwięk otwieranej lodówki od razu są w kuchni! Nasz pies na szczęście żebrze 'biernie' tzn. lezie sprawdzić, czy nic nie dostanie a potem wraca do siebie, ale z kotem jest problem, bo kradnie! Raz prawie w lodówce go zamknęłam
, a odwróciłam się tylko na momencik, żeby garnek odłożyć.
A ja wlasnie po USG. Mamy 26 centymetrow dziewczynki. Wazy 246 gramow i ma dlugasne nogi - to po mniei duze posladki - to odziedziczyla po meksykanskich przodkach :-). A poza tym jest wstydliwa i bardzo dlugo nie chciala sie ujawnic, zaciskajac nogi (oby ten zwyczaj jej pozostal przez nastepne 20 lat :-))
Serducho ma 4 komory i bije 145 razy na minute. Wszystko inne tez super.
Nasza kochana Kostka, Konstancja :-):-):-)
To nie było od Ciebie , bo Twój nick pamiętam ,, a nie wysłałam ?już lece sprawdzać ... jestem już wysłałam .
tamta prośba była od dziewczyny która napisała 8 postów![]()

.
.