zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
monia, ok. 4 h
aniam, pewnie, ze przyjedziemy, tylko Wredzce musi przejsc faza na gryzienie
aniam, pewnie, ze przyjedziemy, tylko Wredzce musi przejsc faza na gryzienie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

damy rade.Aniez - śnieg jeszcze do mnie nie dotarł , ale z samego mroziku to już mam dość , a dziś tylko -1 było
Ta ciemnica też mi działa na nerwa .
.
hehe, Zielona, no takiego komplementa to ja nawet w życiu od M nie usłyszałam...dziękuję ;-)
a tak swoją drogą, to ile trwa podróż od Ciebie do Wro ?
Aniam, podzielam zdanie, ja tez nie lubię gdy przy obiedzie ciemno
opitoliłam Hance włosy...sama po raz drugi...czy krzywo - okaże się jutro, za dnia, bo wieczorem nie widać...miałam zamiar jej zrobić grzywkę na skos, ale w ostatniej chwili się powstrzymałam, w końcu fryzjerka nie jestem, więc mogłyby z tego wyjść niezłe jaja![]()
monia, ok. 4 h
aniam, pewnie, ze przyjedziemy, tylko Wredzce musi przejsc faza na gryzienie![]()
Monia no to fote synowej poprosze
Aniam ja dlatego wole, jak z dwojga zlego jest snieg, bo jakos jasniej na zewnatrz... mowisz, ze byl trzaskajacy mroz?
A co do Wrocka, to nieodmiennie zapraszam, spac jest gdzie, nawet jakbys z dzieciakami przyjechalaprzypomne, ze kiedys sie odgrazalas, ze przyjedziesz
predzej ja sie ze Starym do Wawki zabiore, niz Ty do Wro... tylko musialabym dzieciaki komus sprzedac i jeszcze psiapsiolki w Wawie odwiedzac, bo by mi zycie zatry, jakby sie dowiedzialy, ze bylam i nie pojawilam sie
![]()
Zielona ja tak myslalam i moim zdaniem, poniewaz Kostka gryzie kazdorazowo jak cos chce, to byc moze przypadkiem kiedys tam osiagnela cel w ten sposob i sie utrwalilo. Ja bym po prostu konsekwentnie z namaezczeniem zabierala rzecz, przez ktora ugryzla i tyle, zeby cel nie zostal osiagniety i rowniez bym ja informowala, ze jak poprosi to dostwnie, jak ugryzie, bedzie histeria itd.to figa.
Ona jest dokladnie tak zywiolowa jak Kubula, wiec wszystko w normie, tylko cwana jest i sobie taki patent wymyslila
A Monia to chlopu 2 zdania nad wyrkiem powies:
1. Musisz sie dostosowac do zasad panujacych w tym domu
2. Komplementy to rzecz swieta, w przypadku braku natchnienia dzwon do Zielonej
No... bede miala sliczna synowa po takiej mamusce![]()

więc niech się Bartolini stara o młodszą 
:-) Co do spotkań to dla mnie rzecz święta więc gdyby trzeba było to i stopem bym przyjechała 

Ten Sokołowiec to swój specyficzny klimat ma 
złote myśli już mamy spisane więc upierdliwe nie będziemy,teraz tylko mi zostaje z moim starszym synem porozmawiać coby stały w uczuciach był