reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się :-)

Według przepowiedni Wronkowej dzisiaj jest lepszy dzień :tak::-)
No oczywiście nie może być różowo bo Helenka lewą nogą wstała, ale już ją spacyfikowałam i grzecznie bułę wcina i Dorę ogląda :tak:
Mateuszek ma dzisiaj konkurs recytatorski więc trzymanie kciuków wskazane :tak:Zapomniałam wam wczoraj napisać , ale jest ciąg dalszy opowieści miłosnej mojego średniaka, wczoraj postanowił wrócić do swojej pierwszej dziewczyny :szok: tylko problem ma bo nie wie jak tej aktualnej powiedzieć że z nią zrywa, połowę wieczoru wczoraj z Sebciem przegadał i tatuś dawał mu wskazówki ( w sumie to małżon doświadczenia w zrywaniu z dziewczynami nie ma ;-)) Ja już tego nie ogarniam :-D

gosia Padłam z tekstów Matiego o cycach :-D wie chłopak co dobre ;-)Napisałam ci PW:-)

Zmykam małą do przedszkola szykować.
Miłego dnia kobietki:-)

reklama
Hej dziewczyny
Wczoraj chyba coś z ciśnieniem było, bo obie z Alicją padłyśmy.
Dzisiaj na spanie nie mam czasu, jadę do zusu i do sądu w sprawach służbowych, a potem zakupy za bony. W końcu kupię proszek dzieciowy i zacznie się pranie, szykowanie. Dopiję kawkę i spadam do miasta.
Coś zaczyna pomału sypać z nieba, więc jutro może być biało.
Alusia miała dziś wpadkę, wstała po 6 z biegiem na nocniczek, zrobiła siusiu, ale piżamkę miała mokrą, więc wpadka musiała być wcześniejsza. Potem już nie spała, tylko tuliliśmy się w 3, a właściwie w 4 na łóżku.
Jutro mikołaj w przedszkolu ma być, jeden z tatusiów ma się przebrać za świętego, ale ma być dopiero po południu, więc rano zwyczajnie do przedszkola, a później jeszcze raz na mikołajki. Ciekawa jestem reakcji.

Iza Super, że Tosia tak ładnie skończyła z butelką. Gratki
Gosia nawet mi nie mów o upałach, jest mi tak gorąco przez cały czas, że najchętniej spałabym przy otwartym oknie, ale mąż nie pozwala.
Zielona ma mało problemów, to doszukała się jakiś 3 kg, ja tam żadnego zbędnego balastu nie widziałam, a wręcz niezłą laskę. Wronki i Aniez niesetety nie widziałam na żywo, ale też mi się wydaję, że to niezła ściema z tymi kg
Ella tulę Cię mocno, dasz radę dla drugiej kruszynki poleżeć
Kittek wpadaj częściej, bo nam się tęskni tu za Tobą

Gosienko, ja mam tez teorie odnosnie zarlactwa w trakcie @. Otoz, trzeba duzo jesc, coby tluszczyk sie nadbudowal. A tluszczyk jak wiadomo jest mieciutki, wiec jak kolderka opatuli wszystko, co bolace i od razu bedzie mniej dokuczliwie.

W ramach dzisiejszej diety na sniadanie zzarlam 2 nalesniki z serem. shit. chyba zaczne od jutra :tak:;-)

Dziewczyny, to nie chodzi o to czy laska, czy nie. Jasne, jesli porownac do tego, co bylo 2 lata temu, to taka strzalka ze mnie ze normalnie, sama mam na siebie ochote ;-). chodzi o to, ze przybylo mi 3kg, z ktorymi wcale nie czuje sie fajnie. Nie chodzi mi o wyglad, ale o samopoczucie. 3kg, to jeden rozmiar i to niepelny. To mniejszy tylek i szczuplejsze nogi, no i cycki troche mniejsze, ot tyle! Nie planuje schudnac do 60kg (bo moglabym zle sie czuc i wszystkie kosci byloby mi widac, a to ani estetyczne, ani wygodne), tylko 67 (no to nawet 2kg z malym haczykiem). Jasne, tragedii nie ma, ale dobrze tez nie jest, zwlaszcza, ze robia mi sie brzydkie faldy.

Witam się i ja.
Wszystkim Baśkom 100 lat i zdrówka. Jeszcze do matki muszę zadzwonić, obym nie zapomniała jak tydzień temu w imieniny taty ;-)
Mam dziś spotkanie z psychologiem i logopedą i na cito spotkanie w PPP z młoda na obserwację i wywiad. Już czuję co pokaże umęczona po przedszkolu i wyjściu do filharmonii. Wczoraj padła po paraolimpiadzie i wstać nie miała siły:-D
Zmykam, bo jeszcze obiad na szybko na 2 dni musze zrobić. Jutro kolejny ciężki dzień
Miłego dnia wszystkim

reklama
Hej
U nas śnieg leży od 2 dni, wrzuce fotki później z pierszych zabaw małego.
Mam dzis troche roboty, nie cięzkiej ale musze poprzenosić wszystko z szafy do 2 pokoju, bo K ma meble przestawiac może jak wróci z pracy.
Potem czeka nas malowanie pokoju, zakup mabli i wszystko oby zdazyc przed świetami.
Dziś mam wizyte u gin juz sie doczekać nie umiem.Nazczęscie K dziś zmienia opony, to bezpiecznie bede mogła jechac .
To i ja sie pochwale, z mam 5kg na plusie (a tylko 1 kg wiecej od masy poczatkowej)teraz tylko czuje jak mi brzuchol wypiera na przód.

Gosieńko- oby autko szybko naprawiono.Kciukasy za Mateusza.
ELLA- współczuje Ci z tym lezeniem, miej siłe i i musisz wytrzymac dla maleństwa.
Maonka- to tak jak u mnie ja prawie goła śpie a K zakryty po uszy.Ala w końcu załapie tak na 100% teraz tylko podkłady na łózko zakładaj by juz pampka nie wkładać inie mieszac w głowie, na wyjscia tez, bierz tylko zapasowe ubranie i sie p
powoli nauczy jak bedzie wpadka.Udanych mikołajek .
100 lat dla Basieńiek.

Miłego dnia

Edit/
MamoPaulinki- siły duzo w załatwianiu spraw.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry