Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja uprawiajac seks bez zabezpieczenia (jadac na kalendarzyku) odmawialam sobie alkoholu zawsze - oprocz dni okresu (tylko wtedy pozwalalam sobie na %, bo bylam pewna na stowe ze nie jestem w ciazy!)...
Nie bede szkodzic dziecku ani papierosami ani alkoholem.....!!!!!

Hej:-)Ja już po USG i będziemy mieli córeczkę
Ja dalej nie mogę w to uwierzyc:-)Jak ja się ogromnie cieszę:-):-):-)
Cały czas czułam że będzie chłopak, nawet wszyscy mi tak mówili, a tu zrobiłam wszystkim niespodziankę
Nie wiem kiedy dojdę do siebie:-)
A jeśli chodzi o samo usg to wszysko w jak najlepszym porządku:-)Córeczka waży już 330 g. Duża laseczka z niej:-)

Hej:-)Ja już po USG i będziemy mieli córeczkę
Ja dalej nie mogę w to uwierzyc:-)Jak ja się ogromnie cieszę:-):-):-)
Cały czas czułam że będzie chłopak, nawet wszyscy mi tak mówili, a tu zrobiłam wszystkim niespodziankę
Nie wiem kiedy dojdę do siebie:-)
A jeśli chodzi o samo usg to wszysko w jak najlepszym porządku:-)Córeczka waży już 330 g. Duża laseczka z niej:-)
hehe L- zajrzelismy tylko go zmierzyc i maly wariując poświecił jajeczkami
Gin powiedzial ze na 75% chlopak ale upewnimy sie za tydzien... wiec nie wiadomo do konca
...
hehe L- zajrzelismy tylko go zmierzyc i maly wariując poświecił jajeczkami
Gin powiedzial ze na 75% chlopak ale upewnimy sie za tydzien... wiec nie wiadomo do konca
...

Ale nie tak jak na poczatku ciazy bylo, ze musialam jesc czasto, ale malo. Teraz jestem glodna caly czas - dzis juz zjadlam 3 kanapki, 2 jablka, miske makaronu z pesto i 2 banany. Do tego wypilam 1.5 litra roznosci a czuje sie, jakbym od wczoraj nic w ustach nie miala. Nie moge sie po prostu najesc, to jest straszne uczucie, bo wiem ile juz tego bylo i do tej pory w zyciu bym tyle w siebie nie zmiescila przez 8 godzi

. Wiem ze w ciazy sie zmienia itd, ale to stalo sie z dnia na dzien, bo przedwczoraj byl jeszcze normalny. Stalam tak chyba z 5 minut przygladajac sie z kazdej strony i bedac w coraz wiekszym szoku, a Sz sie tylko smial
Ciaza to jednak zadziwiajacy stan