aniam141
Wrześniowe mamy 2008
. Może od razu zamknijmy się w szałasie z Amiszami żeby mieć pewność, że dziecku nic nie będzie...... a z resztą...i wtedy nikt nam takiej gwarancji nie da.

Gratuluje chłopca . A jakieś typy imion ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Może od razu zamknijmy się w szałasie z Amiszami żeby mieć pewność, że dziecku nic nie będzie...... a z resztą...i wtedy nikt nam takiej gwarancji nie da.

No Czad, nie?USG jak sie patrzy- takie przyszłościowe 10D - od razu dzidzia ubrana i umie stać! :-) zawsze wierzyłam, że moje dzieciątko będzie wyjątkowe, ale że aż tak?!- Buhahahaha!!!
A tak na serio, to mam nadzieję na jakieś zdjęcia w pon na tym połówkowym to się pochwalę moją pociechą na poważnie :-)
A nie tylko na golca foty
To ubranie rozumiem z domu przytargałas na badanie bbuuhhhaaahhha ?
no wlasnie gin mi mowil dzisiaj ze zachcianki nie oznaczaja ze organizmowi czegos potrzeba...
ja jak narazie ćwiczę silna wole (której nigdy nie posiadalam) - odmawiam sobie większości rzeczy, ktore nie sa niezbedne do zycia....
Bo tu jest sporo dziewczyn mających śliczne zdrowe dzieci które piły kawe , herbate , piwo bezalkoholowe , jadły słodycze itp.Daj lepiej namiar na tego gina co takie cudo robiA nie tylko na golca foty
To ubranie rozumiem z domu przytargałas na badanie bbuuhhhaaahhha ?
![]()

Jasne!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

sospetossa,gratuluję serdecznie-''nowego życia'' i facecika:-)
ja też miałam dziś oddać mocz do laboratorium,ale rano zaspana się zapomniałam i nasikałam do kibelka jak należy:-):-):-):-):-)
wiele osób mi mówi,że myśląc o czymś przyciągam to...oby się nie sprawdziło!!!bo ja to wyjątkowo potrafię się negatywnie nakręcić:-( od dwóch tygodni mierzę sobie temperaturę codziennie...i panikę wszczynam,gdy jest 37,3...
. Oczywiście z doświadczenia wiem, że mądrzyć się jest łatwo
....gorzej z wykonaniam