Rudzia789 to dziwne -ja w sumie też babci nie słuchałam jak mówiła co i jak a szkoda

bo tak na prawdę to Ona na wszystko sposoby miała -nawet na zapalenia oskrzeli i płuc jakieś czary że jak lekarze już krzyżyk stawiali na dziecku to oni jakoś je wyciągali z tych chorób... ach młoda i głupia byłam -teraz trzeba na kolanach do babci z notesem i się uczyć
Aga002 NO!!!! jestem cała radosna że w końcu mi się certyfikat FCE przydał

bo już myślałam ze to tylko dla mnie na ścianę jest do powieszenia

a do gratisów to wszyscy ostatni są... ja byłam na spacerze -też się zasapałam
Marlenka2233 mi się podoba Mateusz, Paweł, Aleksander.... jest parę tych męskich imion

trzeba tylko przejrzeć -a czasem jest tak że rodzice mają imię a jak dzidzia się rodzi to imię nie pasuje i jakieś inne nadają!!!!!
Dagsila
świetnie rozumiem -mój też jak ja czułam a On nie był strasznie markotny że On pierwszy nie poczuł

i to najlepiej w swoim bebzunie

wczoraj to się tak ucieszył że zaczął mówić że mam prawie taki brzuch jak On już
Karola322 no to gin zostaje tylko -i dużo wody z cytryną i furagin 2xdziennie...
Kasia.j ja to rozumiem -ja przed ciążą byłam naprawdę "light"

bo aerobik i ćwiczenia to owoce, warzywa i w ogóle -a w ciąży to ja byłam pierwsza do Mcdonalda

i to była jedyna rzecz po której mi było ok no i jeszcze colą popite oczywiście!!! masakra.... ale wychodzę z założenia że jeśli coś chcę to znaczy ze tego potrzebuję -znam dziewczyny które kredę jedzą w ciaży! albo spaliny wąchają -nie lubię kiedy ktoś chce być mądrzejszy od natury i instynktu
Kamisia1101 o tym syropku wiem -ponoć jest dobry i właśnie polecany dla cieżarówek ale ja profilaktycznie nic nie biorę... co do odpisywania -no dobra -przyznam się -wcale nie jestem taka mega-mózgowa

ja po prostu osobną kartę na odpowiedź otwieram

bo się boję ze kogoś pominę;-) więc poczytam i tak przeskakuję na odpowiedź;-);-);-);-)
Kwiatuszku no życzę Ci tych dzwoneczków między nóżkami;-) trzymam kciuki żeby maluch nie trzymał mamy w niepewnosci i w czwartek zatańczył nawet kankana i pomachał wszystkimi 21 palcami
Megam a ja jestem zdania ze kiedy przytyć jak nie w ciąży? raz już zgubiłam 12 kg to i 20 zgubię choć do tych 17ty co mi brakuje do 20tu to nie tesknię
Waniliowa ja Ci napisze jak mi dziewczyny pomogły wchodzisz tu
ImageShack® - Image Hosting
naciskasz BROWSE
wybierasz zdjęcie z kompa i naciskasz START UPLOAD
i ten kod który jest na górze na pomarańczowym tle (obok napisu direct link) przeklejasz na nasze forum w ikonkę podaj adres czy coś -takie kolorowe okienko
I już;-)
Kici69 ja też tak miałam dlatego na noc biorę nospę -jedna nie zaszkodzi a noc przespana

buahahaha no tak to żremy!!!!!!
A na spacerze było super!!!! tym bardziej że przychodza mi paczki z ciążowymi spodniami i one sa takie mega wygodne

że tylko w nich latać