Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane trzymajcie kciuki o 19.45 jadę do ginki bo mogę mieć jakąś infekcje i kazała mi przyjechać.
o co chodzi a on mi mówi że kolega mu w pracy wróżył i będzie tylko dwoje uśmiałam się a on na to " ściągaj obrączkę ja ci też powróże zobaczymy czy się sprawdzi" no i macha mi tą obrączką zawieszoną na nitce nad ręką a ja pokładam się ze śmiechu a on mi ze stoicki spokojem "i widzisz sprawdza się mi też wyszło że pierwszy będzie syn a potem córka ".

Dorośli faceci a wróżą sobie w pracy
szok ja myślałam że tylko laski są takie nawiedzone 

CHORÓBSKOM !!!

jak mogłaś czy ty wiesz co ty zrobiłaś karygodne 

Aha, zapomniałam jeszcze wspomnieć. Chciałam zapytać mamusie, które już mają dzieciaczki jak robiłyście z pieluchami??czy używałyście pampersów cały czas czy np. same tetrowe??Bo właśnie ta koleżanka zasugerowała mi, żebym się nie bawiła w tetrowe pieluchy. Mówi, że ona cały czas używa pampersów, dziecko ma piękną pupcie, zero odparzeń, a cenowo to wychodzi podobnie bo tetrę musisz wyprać i wyprasować.
Dajcie cynk:-)

Trzymam kciukiKochane trzymajcie kciuki o 19.45 jadę do ginki bo mogę mieć jakąś infekcje i kazała mi przyjechać.

Mój M wrócił wczoraj z pracy budzi mnie i mówi "będziemy mieli tylko dwójkę dzieci" ja na niegoo co chodzi a on mi mówi że kolega mu w pracy wróżył i będzie tylko dwoje uśmiałam się a on na to " ściągaj obrączkę ja ci też powróże zobaczymy czy się sprawdzi" no i macha mi tą obrączką zawieszoną na nitce nad ręką a ja pokładam się ze śmiechu a on mi ze stoicki spokojem "i widzisz sprawdza się mi też wyszło że pierwszy będzie syn a potem córka ".
Dorośli faceci a wróżą sobie w pracy
szok ja myślałam że tylko laski są takie nawiedzone
, fajny ten Twój M