reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

juz opowiadam :tak: maluszek zdrowy i rosnie szybciej wiec powinien przyjsc na swiat wczeniej... no i pokazal co ma miedzy nozkami... lekarz powiedzial ze nie jest pewien na 100% bo dziewczynce moze napuchnac ,,tu i tam'' :-) ale na 95% to jest chlopak... wiec powiekszam grono mamusiek z synkami :tak::tak::tak:nmoj tz to taki zadowolony ze masakra :-):tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny,mam napisane na wyniku badania moczu-liczne nabłonki płaskie i liczne bakterie...co z tym zrobić?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: aaaaaaaaaa i przejrzystość moczu niezupełna...

Nie obraź się ale ja to się ciesze że przynajmniej jeszcze ktoś poza mną nie wie:-D A nie tylko ja bidulka . Głowa do góry bedziemy miały niespodzinki na świeta he he
ja tez jeszcze nie wiem!!!!:wściekła/y:

13x13 - moj maz tez juz od tygodnia czuje ruchy jak reke do brzucha przylozy, wiem ze sie bardzo cieszy chociaz on tak jakos tego nie pokazuje

Witajcie kochane. To moje częste siusianie w dzień i w nocy jest chyba spowodowane tym że mogę mieć jakieś zapalenie po zaczęło mnie piec tam na dole i mam gęsty biały śluz jest go sporo:-:)-(. Ale robiłam ostatnio badania moczu i było wszystko dobrze więc już sama nie wiem.jak zwykle coś:-(.
tez mysle ze masz jakies zapalenie pecherza, ja tez to mam dziadostwo i krew w moczu przez to, dostalam antybiotyk i chyba mi przechodzi, w poniedzialek powtarzam wynik

zrobiłam makaronową sałatkę z brokułem i gotowaną piersią kurczaczkową i czekam na teściową...ło jezuuuu,nienawidzę rymów:wściekła/y:
hehe dobry ten rym usmialam sie:-D i widze ze wzorowa synowa z ciebie

Aha, zapomniałam jeszcze wspomnieć. Chciałam zapytać mamusie, które już mają dzieciaczki jak robiłyście z pieluchami??czy używałyście pampersów cały czas czy np. same tetrowe??Bo właśnie ta koleżanka zasugerowała mi, żebym się nie bawiła w tetrowe pieluchy. Mówi, że ona cały czas używa pampersów, dziecko ma piękną pupcie, zero odparzeń, a cenowo to wychodzi podobnie bo tetrę musisz wyprać i wyprasować.
hehe to jeszcze ktos uzywa pieluchy tetrowe? ja myslalam ze one sa tylko do buzi wycierania jak sie uleje dziecku albo co...:-p

pozdrowienia dla reszty kwietniowek:-)

dziewczyny,mam napisane na wyniku badania moczu-liczne nabłonki płaskie i liczne bakterie...co z tym zrobić?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: aaaaaaaaaa i przejrzystość moczu niezupełna...

Ja jak w 3 miesiącu robiłam badanie ogolne moczu wynik mialam taki sam- liczne bakterie i nabłonki płaskie oraz liczne pasma śluzu. Gin kazał powtórzyć badanie bo najwidoczniej źle nasiusiałam :) I tak też było-next time wyniki były oki:-)Jak rano wstalam, umylam pipi i drugi strumień moczu zamknęłam w pudełeczku;-)

Ja jak w 3 miesiącu robiłam badanie ogolne moczu wynik mialam taki sam- liczne bakterie i nabłonki płaskie oraz liczne pasma śluzu. Gin kazał powtórzyć badanie bo najwidoczniej źle nasiusiałam :) I tak też było-next time wyniki były oki:-)Jak rano wstalam, umylam pipi i drugi strumień moczu zamknęłam w pudełeczku;-)

dołączam do tego grona;-) wyszło mi to samo a następne badanie było w porządku. To był 2 miesiąc.

Myślałam, że tylko ja nie umiem do pojemniczka nasiusiać. Też kiedyś mi taki wynik wyszedł i jak powtórzyłam badanie to wszystko było ok

Aga2010 mże jakąś paczkę Ci wyślę -konsrwy, puszki i takie tam:-D
a dziekuje bardzo, z checia przyjme wszystko co sie do jedzenia nadaje, bo lodowke dzis oproznilam i musimy zaraz z Sz na zakupy sie wybrac :zawstydzona/y:

Ćwiczyła 10 min.salsę dla ciężarnych :-) zasapałam się:-D:-D:-D na dziś 10 minut wystarczy może jutro dłużej :tak:
Brawo Agus!! jestem dumna z Ciebie, oby tak dalej:tak: a skad mialam salsa? znaczy na necie jakis pokaz, czy jak? jak net, to ja linka po prosze:-)

powiem wam, że moja koleżanka która 2 m-ce temu urodziła powiedziała mi: żryj, opychaj się wszystkim, jak urodzisz Twoje dziecko może okazać się alergikiem i wtedy sobie będziesz od ust odmawiać :laugh2:
Swieta prawda. Moja znajoma tez ma coreczke - alergika i bidula nic jesc nie mogla dopoki karmila (czyli ponad rok). Teraz nadrabia prawie 2 letnie zaleglosci, bo w ciazy bardzo uwazala co je.

Ostatnia edycja:
reklama
ja od kilku już tygodni mam taki wynik...raz nawet jakieś szczawiany były.bakterie są zawsze.dziś rano też się podmyłam przed sikaniem,ehhhh...poprzednia gin mówiła,że jak nie ma białka i cukru w moczu to jest ok(ale uciekłam już od niej,słusznie chyba)...wizytę u mojego dr mam dopiero 8 grudnia,przed wizytą powtórzę badanie moczu...zobaczymy co powie...:-(

Do góry