Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj to mam wesoło bo muszę w końcu z fakturami podjechać do biura rachunkowego i psa wyprowadzić... dobrze że moja mama przyjedzie bo nie chce mi się ciągnąć dzieci nigdzie.
ale tak lubię.
) . Wieczorem zjedliśmy jeszcze ciacho w domu z tatusiem i chłopakami , ale punktem wieczoru był telefon od Mai i cioci Kittkowej
Maja zaśpiewała Helence 100 lat przez telefon ona taka zachwycona była i jak fajnie gadały przez ten telefon:-)
U nas też sezon się zaczął i zostałam słomianą wdową ;-) samotne wieczory i noce znowu mnie czekają, nie napiszę byle do zimy bo mnie dziewczyny zlinczują zwłaszcza Aniam 
) i tak nawet z 15 minut potrafi trwać . Ja nie reaguję , wychodzę z pokoju a jak bardzo przeszkadza to sadzam ją na korytarzu na kanapie i proszę aby siedziała tak długo aż się uspokoi i jak na razie działa. Generalnie to ona ma swoje rytuały np. przed kąpielą i wszystko musi być we właściwej kolejności ( a wiadomo czasami człowiek chciałby się pospieszyć) i wtedy to jest dopiero sajgon, ja już wiem co i kiedy więc staram się zapobiegać takim sytuacjom ;-)
Sezon rowerowy powiadasz, super , u nas też rowery pójdą w ruch bo mam plan że dzieciaki do szkoły będą jeździć a ja razem z nimi , ale to pewnie dopiero w maju jak cieplej będzie ( nie wspomnę że to prawie godzina w jedną stronę ;-), najwyżej butlę z tlenem będę na bagażniku wozić
)

bynajmniej u nas
Super że po wizycie wszystko ok z tobą i dzidzią :-)

bo ze mnie niestety ciasteczkowy potwór jest raczej marny...
na północnym oknie mam 11 st :-) tylko że wiatr dość intensywny...ale i tak ciepło :-)
Wieki nie byłyśmy więc radość jest ogromna.