Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z zachwytemhaha, jakbym siebie widziala...a co do mojej ciążowej figury- też jestem z niej dumna....szkoda tylko że to pora jesienno zimowa i pod sterta swetrów i płaszczy jeszcze za dużo nie widać...ale w domu czasami chodzę z bluzką podciagnietę pod cycki albo i bez bo mój P wtedy tak na mnie patrzaz zachwytem
Aniam141 to kidy na to pio bezalkoholowe wyruszamy
!!
A już wiele Grycanów przerobiłam . W poprzedniej ciązy miałam tam prawie stolik wykupiony
13x13 - no ja tez sporadycznie przed ciaza cole popijalam, a teraz jestem jak uzalezniona :-( do tego jadlabym jeszcze chipsy (ktorych z mezem w ogole nie tolerujemy) i wszystkie fast foody, a bez czekolady to robie sie nerwowa, a do innego jedzenia sie musze zmuszac :-(

Aha, zapomniałam jeszcze wspomnieć. Chciałam zapytać mamusie, które już mają dzieciaczki jak robiłyście z pieluchami??czy używałyście pampersów cały czas czy np. same tetrowe??Bo właśnie ta koleżanka zasugerowała mi, żebym się nie bawiła w tetrowe pieluchy. Mówi, że ona cały czas używa pampersów, dziecko ma piękną pupcie, zero odparzeń, a cenowo to wychodzi podobnie bo tetrę musisz wyprać i wyprasować.
Dajcie cynk:-)

aniam141 zapomniałaś jeszcze o mnie ;-) ja też jeszcze nie znam płci mojego maleństwa więc witam w klubie :-)
![]()
ja tez jeszcze nie wiem!!!!![]()
Wiem swinia ze mnie
Teraz jestesmy na etapie wybierania drugiego imienia dla niej. Wszyscy tutaj maja dwa imiona i nazwiska po obojgu rodzicach. Chcemy znalezc imie zaczynajace sie na I. Ale jakos niewiele jest interesujacych. Myslelismy by zrobic jej psikusa i dac Iztaccihuatl, to w jezyku Aztekow ¨Spiaca Kobieta¨, ale jakby policzyc litery w obu imionach i nazwiskach, to sie ich nazbiera 37 i bedzie klopot
Wczoraj znalazlam dwa, ktore nam sie podobaja:
Irsa - imie pochodzenia muzelmanskiego, oznaczajace Tecza
Istas - pochodzi od rdzennych Indian, oznacza Snieg
Na poczatku myslelismy o Ines albo Iris, ale jakos tak zbyt popularne te imiona sa.

Wybiera się to imie jakie sie chce ?
U mnie w rodzinie np. nadaje się po kimś z rodziny , ja mam Krystyna po babci , a moje dziecie ma Janusz po moim tacie
Dziecko kima a ja epokę sobie ogladam , kocham ten film
U mnie nie ma takiego zwyczaju, ale na bank Nikosiowi na drugie dam imię po moim ś.p. tacie IreneuszuWybiera się to imie jakie sie chce ?
U mnie w rodzinie np. nadaje się po kimś z rodziny , ja mam Krystyna po babci , a moje dziecie ma Janusz po moim tacie![]()
:-)
...
)