Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Lubię jak mój ukochany jest blisko mnie i naszego Antosia- od razu wtedy lepiej się czuje i jest....tak po prostu miło i ciepło

Elma-ja jak go pije to zatykam nos- bo mimo że jest słodki śmierdzi czosnkiem jak diabli:-)
Aniołek- To Ty jak mleczna krówka juz!!! Ja też miałam wycieki przez ostatnie 2 dni- ale doliczyłam się 5 kropel na koszulce!
achh, nic mi się dziś nie chce-chociaż pogoda exxtra za oknem. Ale jakoś taka bez energii jestem. Mój P cały tydzień miał masę roboty i wracał bardzo późno więc nawet nie pogadaliśmy w tygodniu dziś też pracuje do późnego popołudnia i chyba dlatego taka apatyczna jestem....po prostu za nim strasznie tęsknieLubię jak mój ukochany jest blisko mnie i naszego Antosia- od razu wtedy lepiej się czuje i jest....tak po prostu miło i ciepło
o kurde....ale mnie poniosło![]()

....
...ja tak samo mysle, ze poki cos sie nie stanie (nie daj boze) to moj Piotr tez nie poczuje ojcowskiej odpowiedzialnosci....kamisia,mojego piotrka też całymi dniami nie ma...i też mi smutno...a jak już wróci z pracy to zje,wypije piwo i idzie spać.i nawet masażu nie ma siły mi zrobić...:--
-( chyba do momentu pierwszej kolki małego, mój mąż nie będzie zdawał sobie sprawy z tego,że ''będziemy mieli dziecko''...
ja tak samo mysle, ze poki cos sie nie stanie (nie daj boze) to moj Piotr tez nie poczuje ojcowskiej odpowiedzialnosci....
Dzień Dobry.
Słoneczną dziś pogodę za oknem mam, aż chce się iść na spacer w świat.
Jeśli chodzi o przeziębienie to czosnek, czosnek, czosnek bleh!! To naturalny antybiotyk....tylko odrobinę ohydny ;/.
Też miałam wczoraj przejścia z imieniem dla dziecka, niestety. Już myślałam, że doszliśmy do porozumienia, że synek będzie miał na imię Gabriel Wiktor. Cieszyłam się z tego, no tak na prawdę nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko miało na imię inaczej....aż tu znienacka rodzina mojego Amore postanowiła zbombardować nas telefonami i mailami, że Gabrielowi mówią stanowcze NIE!!. Uznali, że tym imieniem można tylko dziecko skrzywdzić, że w szkole będą się z niego śmiać, że jest Gabrysia, że nasz syn będzie się czuł niemęsko mając takie straszne imię
.
Dla mnie Gabriel to bardzo ładne, seksowne i męskie imie, ale co ja mogę jak ród mojego faceta (a ma on 3 braci) z matką na czele mnie zlinczuje.
Gdzieś wyżej mignął mi przetarg na imię żeńskie. Takie mieliśmy wybrane imiona dla Księżniczki:
Ewa
Helenka
Klara
![]()