natalii177
Początkująca w BB
ja tylko napiszę- że dorobiłam sie suwaka
miłej niedzieli!
miłej niedzieli!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj, witaj!!Czesc dziewczyny) Ja też jestem kwietniówką
) Dzidziuś ma przyjśc na świat 8 kwietnia
) I już nie moge się doczekac
) Mam nadzieje że wszystkie czujecie sie dobrze i wasze maleństwa również
) Pozdrawiam!! :-):-) Kamila
A z czym ten barszcyk serwujesz???dzisiaj świętujemy moją 20tke zapraszam na barszcz czerwony![]()
no to serdeczne gratulacje! a jaki ten barszcz? z uszkami czy taki ukrainski? zreszta obojetnie - ja uwielbiam barszcz w kazdej postac, dawaj adres to wsiadam w samochod i za 4 godziny jestem w Polscedzisiaj świętujemy moją 20tke zapraszam na barszcz czerwony![]()

czesc i witam! ja mam jeden dzien po tobie termin bo na 9 kwietniaCzesc dziewczyny) Ja też jestem kwietniówką
super! bardzo mi sie podoba takie podejcie do sprawy slubu, i plus za szczerosc, bo nie moge sluchac jak laska mi mowi ze nie chce slubu bo nie lubi takich cyrkow czy cos w tym stylu, a podtytul jest taki ze nie ma na to wlasnie pieniedzy czego sie oczywiscie nie ma co wstydzic...dlatego nigdy nie zrozumiem takich ludzi, i nie wierze po prostu, bo mysle ze kazda by chciala miec slub i zaprosic swoja rodzine i przyjaciol zeby przed nimi i bogiem sobie zlozyc przysiege a potem sie ze wszystkimi cieszyc i bawic, kto tego sam nie przezyl ten nie wie, ale to jeden z najcudowniejszych dni w zyciuco do ślubów :-)
to jak już tutaj pisałam w grudniu biorę cywilny. póki co tylko cywilny, ale nie dlatego, że jestem niewierząca czy coś. :-) po prostu moja rodzina nie pozwoliła by mi zrobić skromnego wesela, a tak robimy ślub cywilny po ślubie w sb zapraszamy rodzinę na obiad do domu (20osób) a następnego dnia znajomych na posiadówkę :-) (20-30 osób). Ślub kościelny weźmiemy za kilka lat jak będzie nas na niego stać, bo ni chce się zapożyczać. Moja mama chce mi wyprawić porządne wesele i powiedziała, że ona odłoży na nie i mi wyprawi "bibke" ;-) więc nasze maleństwo będzie mogło być na ślubie kościelnym rodziców, ale to dopiero za kilka lat :-)
czesc, witam nowa kwietniowke! napisz cos wiecej o sobie w watku: poznajmy sieElla1 bardzo dziękuję
może mi się uda
jestem początkująca na forum i nie bardzo kumam co i jak![]()
a to super ze sie tak to skonczylo, bo z goraczka to nie ma zartow, moge sobie tylko wyobrazic jak sie wystraszylas! trzymam kciuki zeby juz wszystko bylo dobrze i nie wrocilo to chorobstwo wstretneAleż się romantycznie zrobiło:-):-)
Dzień ślubu powinien być wymarzony wyśniony i tylko nasz, nieważne czy hucznie czy kameralnie, ważne, żeby było tak jak my tego pragniemy. A zresztą najważniejsze to co po ślubie i nawet najpiękniejszy ślub nie zagwarantuje szczęśliwego pożycia.
My mieliśmy tradycyjny z weseliskiem, orkiestrą itp i to był najcudowniejszy dzień w moim życiu, czułam się jak księżniczka, bardzo szczęśliwa, bardzo zakochana.
Za nami ciężka noc. Ola miała 40 stopni gorączki, a już było lepiej. Przeraziłam się. Dostała syrop, zimne okłady i po 40 minutach było 37 i dziecko w środku nocy całe w skowronkach, rozgadane, roześmiane. Dziś pospała do wpółdo dziesiątej i po temperaturze ani śladu.
to wszystko przez ta pogode zwariowana, raz tak raz siak!

Ale powiem też najważniejszą rzecz że trafiłam naprawdę na dobrego chłopaka, dobrego cżłowieka, który jest dla mnie zarówno mężem, przyjacielem, kochankiem.
Jejku, takie szopki.
Ja jestem wierząca i nie ukrywam, że boli mnie fakt iż nie mogę przyjąć komunii św., że nie dostanę rozgrzeszenia w konfesjonale itd. Dlatego uważam że wielką niesprawiedliwością ze str. księży i kościoła jest robienie mi i zwłaszcza mojemu dziecku pod górkę. Ja dobrze wiem, że popełóniłam błąd i nie mam życzenia na każdym kroku słychać w kościele suszenia mi głowy w tej kwestii![]()
Czesc dziewczyny) Ja też jestem kwietniówką
możecie sobie wyobrazić sex + fiat 126p ;-)extremalnie ale za to jak cudownie
Za nami ciężka noc. Ola miała 40 stopni gorączki, a już było lepiej. Przeraziłam się. Dostała syrop, zimne okłady i po 40 minutach było 37 i dziecko w środku nocy całe w skowronkach, rozgadane, roześmiane. Dziś pospała do wpółdo dziesiątej i po temperaturze ani śladu.
ja tylko napiszę- że dorobiłam sie suwaka
miłej niedzieli!
Witajcie dziewczynki ja siedzę w domku sama jak zwykle bo mąż w pracy a my z małą kurujemy się lekami bo ból pęcherza nie jest za miły:--(. Ale mam nadzieję że po tych lekach mi przejdzie. życzę wam miłej niedzieli buziaczki
super! bardzo mi sie podoba takie podejcie do sprawy slubu, i plus za szczerosc, bo nie moge sluchac jak laska mi mowi ze nie chce slubu bo nie lubi takich cyrkow czy cos w tym stylu, a podtytul jest taki ze nie ma na to wlasnie pieniedzy czego sie oczywiscie nie ma co wstydzic...dlatego nigdy nie zrozumiem takich ludzi, i nie wierze po prostu, bo mysle ze kazda by chciala miec slub i zaprosic swoja rodzine i przyjaciol zeby przed nimi i bogiem sobie zlozyc przysiege a potem sie ze wszystkimi cieszyc i bawic, kto tego sam nie przezyl ten nie wie, ale to jeden z najcudowniejszych dni w zyciu
!
wstałam szybko z łozka i zrobiłam nalesniki taka miałam na nie ochote, ale jak juz byly gotowe to nagle mi sie odechciało i zjadłam tylko poł za to mój R był zadowolony ze na śniadanko naleśniki mu zaserwowałam
Każda chciałaby być najpiękniejsza i w centrum uwagi choć jeden dzień :-)
super! bardzo mi sie podoba takie podejcie do sprawy slubu, i plus za szczerosc, bo nie moge sluchac jak laska mi mowi ze nie chce slubu bo nie lubi takich cyrkow czy cos w tym stylu, a podtytul jest taki ze nie ma na to wlasnie pieniedzy czego sie oczywiscie nie ma co wstydzic...dlatego nigdy nie zrozumiem takich ludzi, i nie wierze po prostu, bo mysle ze kazda by chciala miec slub i zaprosic swoja rodzine i przyjaciol zeby przed nimi i bogiem sobie zlozyc przysiege a potem sie ze wszystkimi cieszyc i bawic, kto tego sam nie przezyl ten nie wie, ale to jeden z najcudowniejszych dni w zyciu