Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam - przejrzałam tą ofrte eurocampu - fajnie to wygląda - powiedz mi tylko te mobile home - jak to wygląda?
bo nie cennika na coś w stylu bongalow.
Ceny faktycznie fajne ale poza sezonem
:-) Dzięki rodzince Aniezowej poznajemy super miejsca w górach
Nie muszę pisać że było super,bardzo intensywnie ale tak lubię, dużo zobaczyliśmy, pozytywnie się zmęczyliśmy, pobyliśmy ze sobą ( a ostatnio to ja rzadko męża widuję ;-)) no i dzień w dzień płakałam ale tylko ze śmiechu 

) ile ona ma siły w tych małych chudych nóżkach
no i skradł moje serce jak poprosił o przytulaki i grzanie policzków :-) biorę go w ciemno jako zięcia 

Super że Igorowi się w zuchach podoba a że przy okazji fajną dziewczynę pozna to czemu nie :-)

Łał z tymi grzybami pewnie całą noc siedziałaś i obierałaś ;-)Dzięki wiesz za co ;-) 
a masz jakieś dodatkowe dolegliwości, mdłości, ból oka, światłowstręt? Mam nadzieję że dzisiaj czujesz się już lepiej a z tymi koszulami to szacun ;-)
zdrowia dla męża i dla ciebie. Gratki dla Wiktora że tak super sobie radzi z jazdą na rowerze:-)

co chwilę ją przebieram, bo rękawy mokre. Tłumaczę, że ma wycierać w chusteczkę, ale jak się dobrze bawi to w nosie wycieranie ma;-)

Elvie dopytuję, bo pracowałam dawno temu przez krótki czas w salonie i się napatrzyłam na różne przekręty, że się do nowych samochodów skutecznie zraziłam (sprzedawanie demówek jako nowe, sprzedawanie lekko zarysowanych po naprawie jako nowe itp, itd). Wydaje mi się, że jeśli nowe kupować, to najlepiej zamówić takie, którego nie ma żaden salon i że fabryka musi zrobić, tylko wtedy się dłużej czeka, no i zwykle takie auto droższe.annaoj kce - muszę czekać, bo będą mi jeszcze montowac czujniki parkowania i je lakierować, aby w kolorze nadwozia były. No i rejestrację sobie zażyczyłam we Wrocku, a to dodatkowy dzień lub dnia dla nich.
Lenka świetna:-)Ella Wy również szybko do formy wracajcie!
Lena mnie rozbawiła. Weszła na fotel na którym siedzi M., następnie nogami jemu na ramiona i krzyczy: "Mamo zobacz siedzę na baranie!"Mina M. bezbłędna
![]()