reklama

Kwietniówki 2010!!!

WItam, pracuję, pracuję, pracuję i dzieci pilnuję, więc nie ogarniam;-) gosienko - super Cię znowu czytać:) maonka - akcji antybiotyk nie zazdroszczę. U nas zawsze jedna osoba za podawanie leków jest i padło na mnie. zielona - gratuluję rzucenia śmierdzącego nałogu! annaoj kce - nikt nie zrozumie radości ze zdrowej kupy tak jak inna mama;-) Kciuki za pozbycie się wysypki! M. został w pracy dłużej, bo komitet ma. Dobrze, że psa o 16.00 wyprowadziłam, bo byłby problem. Wracam do poczty, liczenia i skanowania papierków.

reklama
witajcie

u nas nic nowego mały dalej ma katar i kaszle a ja od soboty mam potworny ból gardła.:no: Na dodatek nasza malutka siostrzenica mojego męża 4 tygodniowa leży w szpitalu bo ma zapalenie płuc:wściekła/y:

Gosieńko trzymam kciuki abyś szybko stanęła na nogi i wreszcie nie cierpiała

marta mam nadzieję że sytuacja szybko się wyjaśni co się dzieje z Oleńką

mamoPaulinki trzymam mocno kciuki za wasze plany oby udało wam się zrealizować to marzenie o własnym kącie. &&&&&&&&&&&&&&&

Aniez masz rację powinni to zwami uzgodnić skoro wiedzą że Kuba nie chodzi na religię

mamusiu pewnie że idź już na zwolnienie latanie do pracy w zimie nie jest fajne.

Zdrowia dla wszystkich chorowitków
dużych i małych

Przepraszam że nie odpisuje dzisiaj na wszystkie posty ale muszę uciekać jako że trzeba zrobić na jutro obiad i trochę zająć się moim skarbem.

Zapomniałam napisać że jutro po południu idziemy do lekarza po skierowanie bo w czwartek mamy termin w ośrodku wczesnej interwencji Pa uciekam

Ostatnia edycja:
hejka!

ja na chwilkę tylko wpadłam się pochwalić co nowego przytargałam;-) Otóż od wczoraj pięknie mówię szeptem, ewentualnie pieję. Dziś byłam w pracy bo ważne prace klasowe miałam, jutro idę tylko rano i zwalniam się do lekarza bo straszą mnie w pracy, że to zapalenie krtani:wściekła/y:
śmiać mi się chciało bo wczoraj zapytana przez Maję czy będę się z nią bawić powiedziałam PEWNIE (taaa chciałam powiedzieć, ale PEW było bezdźwięczne udało się tylko nie ;). Maja ze smutną miną: Dlaczego nie Mamusiu? :-)
Dziś mówiłam podobnie, uczniowie byli dzielni, ale pewnie niewiele słyszeli;-)

Jutro postaram się nadrobić, T wyjeżdża na poligon na kilka dni, już mi go szkoda w tą pogodę:-(
3majcie się cieplutko!

Agnieszka u nas dziś +1 ale pizgało nieźle wiaterkiem .

Aniez - ja też dziś kurtki wytargałam zimówki jak zobaczyłam 0 na termometrze , a w dzień tylko +1 było :no: I SZymek dziś kozaczki pierwszy raz założył , bo w takich zwykłych adidaskach latał , a to nie skórkowe nawet , kupione w smyku dla carsów na boku :-D

Annaoj dobrze że już lepiej .

Gosieńka super że już w domu :tak: Najgorsze za Tobą , teraz tylko coraz lepiej może być . Dzieciaki masz cudowne :tak: ale dobrze chowaj chłopaków , bo jak wiesz moja Ola zakochana w obu , więc nic nigdy nie wiadomo :-D:-D Oby do stycznia ;-)

A ja mam dziś dzień porażka . Miałam mieć robiony sufit w korytarzu . Przylazł pan , ściąga kasetony i co się okazuje - tam jest goły beton , tynku nie ma wcale :no: Załamka normalnie . także zmiana planów i trzeba zrobić płyty karton gips :no: Oczywiście płyty mają ponad 2m sztuka więc na plery to ja sobie tego nie wsadzę , jutro sąsiad nam przyczepką to przywiezie .
dziś jazdę po sklepach miałam w poszukiwaniu firanek , znalazłam coś co mi się podoba , ale cena jest dla mnie absolutnie nie do przyjęcia . Także nadal zostałam z samym karniszem , a firanki niet :-D:-D

Zielona przyleć kiedy do Polski to się najaramy :-D Bo ja tylko imprezowo jaram :-D ew. dla towarzystwa .

Kittek zdrówka .

Kittek olej szkole, wykuruj to zapalenie krtani bo to wbrew pozorom powazna sprawa... Jestem cora belfra wiec wiem co mowie... Nie warto...

Gosienko witaj w koncu, juz dzis mialam smsy slac, bo sie zastabawialam jak sobie radzisz... ale grunt to kochajaca i wspierajaca rodzinka, mozesz byc z nich dumna...
na zupe D zapraszam w kazdej chwili, daj tylko znac wczesniej bo tam tajne skladniki sa, ktorych w sklepie osiedlowym nie znajde :-)...no i pomidory tez mam :-)...i obiecana szarlotka sie znajdzie...dbaj o siebie i uwazaj na zrosty...

Aniez prognozy pokazuja ze snieg ma padac od dzisiaj w nocy, ale nie zasypie nas... Ja dzis skrobalam, mimo wczesniejszego pogrzania fury...

milego wieczorku...

witam,

gosienko, jak dobrze, że już jesteś w domku. Dbaj teraz o siebie.
zielona, gratuluję rzucenia palenia. Ja niedługo świętuję 2 lata:-) jak kategorycznie rzuciłam, mój życiowy sukces:-D I jeszcze mi się śni...
monia, nie strasz śniegiem. Rano się przeraziłam, śnieg. Jednak nie ma się co oszukiwać, zima idzie:wściekła/y:dziś tak mroźnie było.

aniez, a ja właśnie M. buty kupiłam, rozm. 28!

Dzieci prawie zdrowe, dziś już do dzieci pomaszerowały. Pożalę się, M. się straszny maruda zrobił, wszystko próbuje wymusić płaczem, w histerię wpada na zawołanie. Podczas choroby mu trochę pobłażałam, ale teraz już wymiękam.
Może to jakiś skok rozwojowy....ja chcę moje dziecko!

Dziewczyny ja melduje ze podczytuje Was wieczorami codziennie ale czasu na pisanie brak bo kolejna fala zarazy sie przez dom moj przetacza. Alis gil po pas i kaszel, julik zapalenie spojowek i przeziebienie jakies, mnie gardlo boli jak nie wiem a M zdycha na zwolnieniu z goraczka. Po ogarnieciu tej trojki dzieci sama padam. :(

Gosienko ciesze sie niesamowicie ze wszystko poszlo jak mialo byc i mam nadzieje ze szybko przestanie Cie bolec. Moc cieplych mysli przesylam :)

Trzymajcie sie Mamuski i nie dajcie chorobskom!

reklama
gosienko super, że jesteś już z nami , niedogodności niedługo minął a ty zapomnisz że kiedykolwiek coś cię bolało
ella zdrówka dla całej rodzinki
monia poprosimy przepis na tą tajemniczą wychwalaną zupkę

Ja i N chore :baffled: Natalka czerwone ucho i kaszel a ja wirusowe gardło buuu muszę się jeszcze ten tydzień przemęczyć w pracy ale od poniedziałku nie ma to tamto , leżę i się bycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry