mamusia87
szczęśliwa mama
Witam, pierwsze skrobanie szyb mam już za sobą brrr
Kittek współczuję dla twojego T, przykre jest, że tyle dzieci nie ma domu, łzy się same cisną do oczu. Nasi sąsiedzi tydzień temu adoptowali malutką dziewczynkę.
Monia jak znajdę wszystkie składniki to może na weekend zrobię tą zupkę, skoro taka pyszna ;-)
Basia dobrze, że W już zdrowieje , w czwartek trzymam za was &&&
Elvie znaczki szybko się zwrócą z nawiązką ;-) mi ostatnio brak czasu na Ori
Kittek współczuję dla twojego T, przykre jest, że tyle dzieci nie ma domu, łzy się same cisną do oczu. Nasi sąsiedzi tydzień temu adoptowali malutką dziewczynkę.
Monia jak znajdę wszystkie składniki to może na weekend zrobię tą zupkę, skoro taka pyszna ;-)

Basia dobrze, że W już zdrowieje , w czwartek trzymam za was &&&
Elvie znaczki szybko się zwrócą z nawiązką ;-) mi ostatnio brak czasu na Ori

rehabilitantka mówi że to przez obciążanie tej ręki jak się z boku na bok przekręcam , albo jak na boku leżę:-(
no ale wiadomo, ruch miała ograniczany, to jest efekt. Najzabawniejsze jest to, że Bartek boi się nawet małych psów spotkanych przypadkowo, więc do znajomych z psami nie możemy jeździć, przyjaciele psy zamykają, bo wiedzą, a jak gwiazda wczoraj weszła do domu, to się ją rzucił przytulać, a ona wielka jest :-) tzn. wysoka... czyli mamy w chacie dogoterapię 
ale już jest wszytko posortowane, powywalałam co już stare i aż się miejsce zrobiło