Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oooooo mam dzisiaj połowinki...hhmmm czym by to uczcic
, może sokiem z ogórków
![]()
A może na ten stresik to może ta gra w której się sieje i uprawia ziemię
Nie ma jak praca fizyczna chwila jazdy traktorkiem i po stresie:-)
Wielka jesteś z tym myciem podogi![]()
Podłogi no mam co myć 110 m
w tym jest tylko jeden dywan 3 na 4. nie lubie łapaczy kurzu
No to twoje i dzidzi zdrówko:-):-):-):-):-):-)

Szczerze wogóle nie lubie grac na kompie .. Zresztą mnie zestresowac ogólnie jest cięzkoPodłogi no mam co myć 110 m
![]()

, ale mam o 20m mniej do mycia niz ty

ale sporo tego -ta tarka po prostu była za dobra i samo szło:-) 

buahahaha buahahabła

nie wpadłabym zeby sie tak narobić na uspokojenie:-):-):-):-):-)
i lepiej żebym coś o tym wiedziała...
nie lubię nie znosze nie cierpię placków ziemniaczanych
ale 3 dni temu poczułam jak je ktoś piekł i cały czas za mną chodziły, czekałam bo myślałam ze przejdzie
nie przeszło
robiłam je pierwszy raz w życiu
a o wątku sparingowym już dawno myślałam;-)
ja już przyjęłam że jak komuś to pomaga to ja się mogę z nim pokłócić -co mi tam -a sama wiem że czasem trzeba dać ujście emocjom;-)

Szczerze wogóle nie lubie grac na kompie .. Zresztą mnie zestresowac ogólnie jest cięzkoPodłogi no mam co myć 110 m
![]()

przynajmniej jest nadzieja ze w nowym domku nie bedzie dywanów;-)Grudniówki tez mają ładnąDziewczyny nikt się nie odezwał co do listy -pisałam do dziewczyny która stworzyła listę listopadówek (według mnie jest piękna -nawet zaryzykuję że najładniejsza z tych które widziałam) zgodziłą się żeby w razie czego podkraść jej pomysł (bo uważam że wypada zpytać -mogła się nie zgodzić w końcu jej praca i pomysł). Jak któraś ma ochotę zerknijcie to zachęcam. Przy tamtej nasza lista to lipa........:-(

, ale coś z tym zrobic trzeba bo taka bida u Nas.czesc dziewczynki, juz jestem.
bylam u ginka...okazalo sie ze dzidzia ulozyla sie glowka dou ujscia wiec stad takie niskie uczucie kopniaczkow...dzidzia jest b. nisko...glowke ma nad sama cipulinka.musze wiec dalej lezec aby nie obciazac szyjki macicy, za 2 tygkolejna wizyta i zapewne zalozenie szwu lub pesarrium.
pozatym wszystko dobrze, szyjka narazie trrzyma..za to wdalo mi sie jakies zapalenie..drozdze chyba biore wiec feminelle vagi c...
oooooo mam dzisiaj połowinki...
wronka, skoro mozesz taka liste zrobic, to moze lepiej bedzie, ja Ci kazda z nas przesle na prive plec i ewentualnie imie dziecka, nie bedziesz musiala przeszukiwac tylu stron? co myslisz? a jak ktos jeszcze nie wie - tak jak ja - to dosle jak bedzie juz wiedziala ;-)