reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam spod zasnieżonego Białegostoku.
Awiec później nie mogłam wpaśc bo mały juz nie dał,
Wczoraj dzień również marudny dzieciaki dokazywałyi masa obowiązków.
Nie wiem czy u Was tez tak jest ale przy Kacprze umiałam utrzymac porządek w domu na dłużej, teraz przy dwójce niestety co dzien mam to samo, a pranie znienawidziłam na maxa.
Wczoraj wieczorem jak K, wrócił po pracy dał mi po tych chorobach dzieciaków wytchnąć i gdziekolwiek sie ruszyć, wiec wybyłam na 2 godz do galeri i polatałam na wyprzedarzach, kupiłam se 2 bluzeczki w h&m przecenione 70 % i spudniczkę. polatałabym dłuzej ale dzieci i ta okropna droga, bo do domu jechałam 40 min.

U nas juz po obiedzie, Dawid śpi, bo wstał dziś o 5 rano z usmiechem, o 9, padł teraz znow padł.A Kacper oglada bajki.
Dobra musze nadrobic.......

nata - no będę, będę, chociaż się wściekam że taki kawał drogi, mogli bliższy hotel wybrać. isabela - czekamy na foty, rudy to fajny kolor, ale ciężko go później zlikwidować, bo przebija i przebija.. marta - ja tam za śnieg dziękuję, rowery miejskie właśnie oglądam :)

Elvie- na temat siusiaków mi pediatra powiedział ze mu nic tam nie majstrowac ze natura jest od tego, dopiero jak Kacper miał 3 lata to powiedział by dopiero teraz co jakis czas profilaktycznie podczas kompieli odciagac delikatnie.

Mamiusia- gratki dla Natali , to Cie duma z córki rozpiera :)
cdn

Annaojj- zdrówka dla Alicji
Aniam- genetyka, dieta, dbałość o zeby ma wielkie znaczenia i tak jak piszesz, smoczki i nocne karmienie nie pomagaja w tym wcale by miec piekny uśmiech i zdrowy.. Juz Ci kiedys mówiłam ze Twój chłop to skarb nie tylko w kuchni.

MamaPaulinki- ha bo ja w innej czesci Polski mieszkam tej bardziej syberyjnej i u mnie mróz i śnieg po pas. wiec pośrednio sie ciesze., zdrówka dla Pauli,

Kittek- dobrze ze Maja juz lepiej sie czuje.\
Elvie- i jak tam po kontroli u dentysty przed załozeniem aparatu? byłaś juz?
Marta- to niedorzeczne co piszesz. ale wiem o czym mówisz bo u mojej znajomej której dziecjko chodzi do specjalistycznego przedszkola to jak nie napiszesz w zeszyciku bo taki maja miedzy rodzicem a opiekunem co i jak "jak krowie na rowie" to nic sami sie nie domyslą, potrafia dziecko w samej koszulce i kurtce do domu wysłac bo sie zalało choc mieli ubiór zastepczy w razie czego.

Co do dania Babci i dziadka- u nas wypadają urodzinki Dawidka wiec musimy to jakos zorganizowac w jednym. zobaczymy jueszcze nie rozmawiałam z K.

Gosienka- Ty to masz sie z tymi księżmi... i dziwic sie ze ludzie odsuwaja sie od uczeszczania do koscioła,

Laski a macie coś sprawdzonego na przeziębienie? Kurde nie mam siły z łóżka wstać nawet, dobre 2tygodnie się bujam już z tym paskudztwem...najbardziej mi dokucza pełny nos na przemian z katarem, ból gardła i głowy i ogólnie brak sił... Próbowałam już fervex, vicks, ibuprom zatoki, hot grip i nadal mnie trzyma...do tego od dwóch dni coś na ucho mi schodzi, najpierw był ból a teraz takie jakby zatkane jest... Nie mam już pomysłu na siebie

Marta ja stawiam sie na nogi tabletkami Tabcin (dwka to dwie tabletki) - mnie stawia momentalnie na nogi

A może przejdz sie do lekarza bo to już cyba nie ejst zwykłe przeziebienie tym bardziej z tą baterią leków które juz brałas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry