Elvie- na temat siusiaków mi pediatra powiedział ze mu nic tam nie majstrowac ze natura jest od tego, dopiero jak Kacper miał 3 lata to powiedział by dopiero teraz co jakis czas profilaktycznie podczas kompieli odciagac delikatnie.
Mamiusia- gratki dla Natali , to Cie duma z córki rozpiera
cdn
Annaojj- zdrówka dla Alicji
Aniam- genetyka, dieta, dbałość o zeby ma wielkie znaczenia i tak jak piszesz, smoczki i nocne karmienie nie pomagaja w tym wcale by miec piekny uśmiech i zdrowy.. Juz Ci kiedys mówiłam ze Twój chłop to skarb nie tylko w kuchni.
MamaPaulinki- ha bo ja w innej czesci Polski mieszkam tej bardziej syberyjnej i u mnie mróz i śnieg po pas. wiec pośrednio sie ciesze., zdrówka dla Pauli,
Kittek- dobrze ze Maja juz lepiej sie czuje.\
Elvie- i jak tam po kontroli u dentysty przed załozeniem aparatu? byłaś juz?
Marta- to niedorzeczne co piszesz. ale wiem o czym mówisz bo u mojej znajomej której dziecjko chodzi do specjalistycznego przedszkola to jak nie napiszesz w zeszyciku bo taki maja miedzy rodzicem a opiekunem co i jak "jak krowie na rowie" to nic sami sie nie domyslą, potrafia dziecko w samej koszulce i kurtce do domu wysłac bo sie zalało choc mieli ubiór zastepczy w razie czego.
Co do dania Babci i dziadka- u nas wypadają urodzinki Dawidka wiec musimy to jakos zorganizowac w jednym. zobaczymy jueszcze nie rozmawiałam z K.
Gosienka- Ty to masz sie z tymi księżmi... i dziwic sie ze ludzie odsuwaja sie od uczeszczania do koscioła,