Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas tylko pokaz artystyczny, ja będę chyba za jednego z dziadków robić. Na występach będzie tylko moja mama bo tata w Norwegii, mama T nie żyje, a tata w Angli. Maja mnie wzruszyła martwiąc się o to jak ona babci do nieba zaproszenie wyśle, ale stwierdziła, że pewnie będzie na nią patrzeć czy ładnie tańczy i śpiewa;-) Sie smiejecie, ze jaselka na dzien babci I dziadka... A moze Tam jakis dziadek-ksiadz siedzi... Troche zrozumienia moje drogie

O to ja muszę szanownego tatusia poinformować aby córkę też przeszkolił;-)moje obie córy też przez tatusia przeszkolone, co się robi jak kolega ciągnie za włosy...z kolanka w krocze i po bółu :-)

Jak Alicja dziś? A powiedz jak Ala przeszła ospę? Słyszałam, że jeśli dziecko bardzo lekko przechodzi ospę to później jest bardziej narażone na ten półpasiec. Ja np byłam baaardzo wysypana, a moja siostra i brat lekko. Jak panował półpasiec to oni zachorowali, a ja nie. Nie wiem czy to prawda. Ciekawe jak w przypadku dzieci, które były szczepione. Ja Mają miałam zaszczepić pod koniec listopada drugi raz, ale była chora, później nie zdążyłam przed świętami, teraz znów była chora i nie wiem czy to coś da jak ją drugi raz po takiej przerwie zaszczepię, muszę się pediatry zapytać.
Na karpatkę T by się pewnie rzucił bo uwielbia.
Rzeczywiście Dawidek niedługo roczek kończy. Pokaż nam swoje szkraby koniecznie

Nasza chce być dzwoneczkiem, ale stroju na razie niet
Co do kapci to polecam Daniele.
Czekamy na fotki orzechowego brązu. U mnie za fryzjera ostatnio robi T. Jak poszłam w październiku do fryzjera i zapłaciłam 190zł, a wyszłam z jajecznicą to wróciłam do starego specjalisty w postaci małża
Mi farbą nigdy nie wychodzi taki beżowy blond, nawet w salonie, tylko raczej ciepły więc muszę uważać, dwa razy się już przejechałam na farbowaniu w salonie. 

także po feriach bierze czwórcę w obroty jak to określiła :-) Bo niestety ta grupka potem pociąga inne dzieciaki do nieodpowiedniego zachowania względem wybranej "ofiary". Poza tym nasłuchałam się samych dobrych rzeczy o J. i jego wynikach i to nie tylko od wychowawcy ale i niektóre dzieci w domu rodzicom mówią jaki J. jest mądry i że jak go o coś poproszą to pomoże i w ogóle że dobry chłopak z niego. Matka więc chodzi dumna jak paw
ale w szkole musi radzić sobie sam tyle że mądrzejszy o nasze rady. Co z nich wykorzysta jego rzecz.
może w końcu coś się ruszy u niego z jedzeniem, bardzo bym chciałanie mam zielonego pojęcia , z tych jego półsłówek wydaje mi się że ten chłopczyk kiedyś go uderzył i Wiktor nie może jakoś tego przerobić i teraz podejrzewam leje go w odwecie nie potrafi odpuścić.Basia a nie wiecie czym akurat ten chłopeic podpadł W?

. trochę źle zrozumiałaś to co napisałam mój nie je stałych pokarmów mamy zaburzenia żywienia - mówiłam o swoim obiedzie to ja jadłam a on mi asystował siedząc u mnie na kolanacha jak nie da Ci się rozebrać to niech chodzi ubrany. jak nie chce sam jeść to ja bym posadziła przy stole samego (jeść nie musi) ale niech siedzi sobie sam aż się namyśli. potem mozesz usiąść obok i zapytać czy już się przekonał zeby zjeść i co najwyżej mu pomóc, ale bez sadzania na kolana. 3mam kciuki aby szło do przodu
no nieźle wrzuć fotkęNapiszę tylko dzień dobry i idę sobie, bo zła jak osa jestem, poszłam do fryzjerki miał być orzechowy brąz, wyszedł rudy ..... grr...![]()
![]()