Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zielona zakładaj łyżwy na kopytka i już, ja uwielbiam , ale teraz mam zakaz bo jak bym się na tyłek wyłożyła to
Pewnie u was są też te sławienne pingwinki o których pisała Aniezowa , z pingwinkiem nauka jazdy jest dziecinnie prosta![]()
![]()
Ja malej znalazlam prywatnego nauczyciela i on dzis na przyklad mloda oswajal z lodem. Skubana nawet umie sie sama podniesc i udalo jej sie podjechac do niego (kilka odepchniec, a to duzo, zwlaszcza, ze ona nigdy wczesniej lodu na oczy nie widziala). Ja musze pogadac z tym instruktorem i moze takze dla mneiu znajdzie czas.Witam, o ile ktoś mnie jeszcze pamięta :-) Dostałam bana na zamknięty, więc pewnie już krzyżyk na mnie postawiłyście ;-)
Nie odzywałam się długo, bo nie mam ostatnio na nic czasu. A wszystko przez chore dzieci. Od listopada na raz bądź na zmianę ciągle coś. Na szczęście nic poważnego, kaszle i katary. Ostatni tydzień Karola dała mi w kość, bo gorączka i straszny katar ją napadły. Podczytuję was od czasu do czasu na telefonie podczas karmienia, ale z telefonu pisać nie lubię. Na kompie natomiast mało siedzę.
Poza chorobami u nas nic ciekawego się nie dzieje. Za półtora tygodnia wracam do pracy. W sumie powrót taki, że pół etatu i z domu, więc będę miała jeszcze mniej czasu dla siebie. Karola od marca będzie ze mną na adaptację do żłobka chodzić. W kwietniu czeka nas wycinanie migdała u Natki.
Z tego co zapamiętałam:
Ella, Filonka, współczuję ciągłych chorób, u mnie to samo.
Gosieńko, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Iza, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurze.
Elvie, współczuję wyrwanego zęba. Też wybieram się do dentysty od wakacji i ciągle coś.
Agnieszka, mam nadzieję, że J. coraz lepiej będzie się odnajdywał w grupie.
Kittek, tak niedaleko mieszkam, a u nas śniegu nie ma wcale.
Mamusia, życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania. Jak ten czas szybko leci.
Mój mały szczur chyba się już za mną stęsknił, bo kwęka.
właściwie chłopcy jeszcze śpią tylko Helenka zrobiła wcześniejszą pobudkę bo niby " w brzuszku burczy mamusiu "

Napisz do Anki 

to bardzo krzywdząca opinia
Po prostu jest bardzo wiele dziewczyn które się nie udzielają od bardzo dawna a podczytują regularnie . Skoro można już odpalić kompa czy tel aby czytać to można też raz na tydzień wrzucić małego posta co się u was dzieje. Sytuacje są różne bo wiele z nas pracuje, albo same zajmujemy się dziećmi i wiadomo czasu mało ,ale w sytuacja trudnych można przecież napisać że np. Przez miesiąc nas nie będzie bo...
Daniel 666 normalnie trenuje aż się kurzy
tylko czy w czerwcu moja głowa to wytrzyma 

babcią przed 40 to ja bym nie chciała być
tylko że strach jest o nasze starszaki , nic to zostaje nam rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa