basia0412
Fanka BB :)
witajcie
dzisiejszy dzień uciekł mi nie wiem kiedy , rano pojechałam z małym do sklepu z obuwiem ortopedycznym i zakupiłam mu buty do przedszkola i wkładki specjalne i zapłaciłam tylko 280 zł wrrrr
i takim to sposobem pozbyłam się reszty pieniążków będę musiała wziąć w tym miesiącu debet no ale cóż dla dziecka musi być.
Mąż był w pracy a ja jeszcze wstąpiłam do szwagierki bo mały chciał bardzo do Amelki , więc posiedzieliśmy u nich chwilkę i dotarłam z małym po 14 do domciu w między czasie zasnął mi w samochodzie i musiałam wnieść go do domu i rozebrać na śpiocha:-)
A przed chwilką mały zaliczył fryzjera (nawet bardzo nie płakał), obcięliśmy włoski Wiktorkowi i już tym sposobem też zaliczył już kąpiel i ogląda bajki a ja mam wreszcie chwilkę do siebie
Agnieszka ty zawsze super wyglądasz. U nas też od 2 tygodni śpi bez pieluchy i na razie odpukać ani jednej wpadki
aga2010
zielona

nie ma to jak wyobraźnia
Aniam
elvi ja nie znoszę połączenia owoców i warzyw, np owoce z majonezem dla mnie są fuj od razu mam odruch wymiotny
filonka
kittek super że tak fajnie spędzacie czas zazdroszczę tej plaży u nas nawet za bardzo nie ma gdzie iść z tym dzieciakiem na spacer
mamoPaulinki współczuję, zdrówka dla Paulinki
mamusiu brawa dla ciebie dzielna mamusiu
Aniez a gdzie ty nam się podziałaś kobieto?
dzisiejszy dzień uciekł mi nie wiem kiedy , rano pojechałam z małym do sklepu z obuwiem ortopedycznym i zakupiłam mu buty do przedszkola i wkładki specjalne i zapłaciłam tylko 280 zł wrrrr
i takim to sposobem pozbyłam się reszty pieniążków będę musiała wziąć w tym miesiącu debet no ale cóż dla dziecka musi być.Mąż był w pracy a ja jeszcze wstąpiłam do szwagierki bo mały chciał bardzo do Amelki , więc posiedzieliśmy u nich chwilkę i dotarłam z małym po 14 do domciu w między czasie zasnął mi w samochodzie i musiałam wnieść go do domu i rozebrać na śpiocha:-)
A przed chwilką mały zaliczył fryzjera (nawet bardzo nie płakał), obcięliśmy włoski Wiktorkowi i już tym sposobem też zaliczył już kąpiel i ogląda bajki a ja mam wreszcie chwilkę do siebie

Agnieszka ty zawsze super wyglądasz. U nas też od 2 tygodni śpi bez pieluchy i na razie odpukać ani jednej wpadki
aga2010
brawa dla małego, dzielny chłopczykale grzecznie otworzył buzię,dał sobie sprawdzić wszystkie ząbki, polakierować nawetna koniec oczywiście dostał naklejki.![]()
zielona
On Tam patio I trawnik... Zawsze przypadkiEm grabie/widly/sekator mogly sie Tam znalezc...![]()

nie ma to jak wyobraźniaAniam
normalnie zazdroszczęW mielnie bylysmy na plazy. zero wiatru i 10 stopniprawie jak majowka![]()

elvi ja nie znoszę połączenia owoców i warzyw, np owoce z majonezem dla mnie są fuj od razu mam odruch wymiotny
ja też chcę uwielbiam likiery kawowea ja likier kawowy popijam
filonka
gratki dla Dawida, a Kacper po prostu słodki z tymi tekstami jak ja bym chciała usłyszeć jak mój tak mówi ech, pewnie nigdy nie usłyszę od niego tego typu tekstów bo u niego nie ma prawie myślenia abstrakcyjnegoDawid w końcu nauczył sie samodzielnego zasypiania .trwało to od 40 min do 15, teraz zasypia w 5 połozywszy go do łuzeczka i zamknieciu drzwi w pokoju, takze mój sukces.

kittek super że tak fajnie spędzacie czas zazdroszczę tej plaży u nas nawet za bardzo nie ma gdzie iść z tym dzieciakiem na spacer

mamoPaulinki współczuję, zdrówka dla Paulinki
mamusiu brawa dla ciebie dzielna mamusiu
Aniez a gdzie ty nam się podziałaś kobieto?
a wyrzucamy co 2-3 dni selekcjonowane.