P
Paulka90
Gość
wronka ja Ci napisze jutro bo narazie jeszcze nie wiem co mam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje, u mnie w porzadku, rzadko pisze, czesciej czytam, jakos nie mam zwykle weny... lozeczko kupione, wozek tez...Ewa... Ty na pewno wiesz... w jakim wieku dziecko osiaga 15kg???
Drugi synek - to tez fajnie, przynajmniej ubranka sie nie beda marnowac ;-)
Kuba ma prawie 2 i pół roku i waży 15 kilo. Jak miał rok to waga zdecydowanie zwolniła :-) Ale dość szybko ze spacerówki przeniosłam go do parasolki, bo tego grzmota + dziecko po prostu nie szło pchać :-(Dzieki dobra Kobieto za slowa otuchy... Bo juz myslalam, ze to taki urok i zostanie tak na zawsze...
Swoja droga kurcze zawsze w gazetach jak pozuja jakies gwiazdy w ciazy to sa sliczne, zgrabne, bez rozstepow i cellulitu... Czlowiek sie napatrzy a potem widzi siebie i![]()
Nadia ma prawie 3 lata i waży tylko 13kg![]()
ale mam kolezankę w córcią 3 letnią która waży tyle co Szymek
Póki co ja ją robie, ale mam dane dopiero od 9 dziewczyn
Póżźniej Was poczytam bo spadam na basenik

Ja też nie nadążam z czytaniem - nie ma szansA zaraz wyślę .. kurde ale naklikałyście .. kiedy mam to przeczytac jak mnie cały dzień nie było w domku co ?![]()
Rano w pracy, po południu gary, wieczorek z mężem. Kiedy was tu czytać...O właśnie, a że jeszcze tak z ciekawości zapytam - pracujecie w ciąży? Do kiedy macie zamiar? Ciekawam bo mnie wszyscy w pracy wysyłają na L4![]()

Hihi to maluch od razu studia będzie miał zaliczone - mały mądrala :-)ja studiuję i zamierzam chodzić na zajęcia do końca. Ale wiadomo, to szkoła więc zawsze można iść na wagary...nie to co w pracy![]()