reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:)

Niania mi pączki przytargała, ale ja w nich tylko smalec czułam, ugryzłam i fuj, więc czekam aż M. te od Spychały dostarczy, które Aniezowa reklamuje;-)

Dla małych i dużych chorowitków - zdrówka!

maonka - z Leona kaskader rośnie. Niech mu Ala pokazuje jak schodzić, u nas młodego starsza siostra nauczyła:tak:

aniam - ja za te cycki tez podziękuję:-p Normalnie po takich życzeniach to strach pączka ruszać hehehe

Młody poszedł spać, więc ja korzystając z ciszy i spokoju biorę się za papierologię. Miłego dnia!

reklama
Wpadłam tylko usprawiedliwic nasza nieobecnosc , Natalka ma zapalenie ucha, oka i gardla :-(
współczuję i duuużo zdrowia życzę:tak::-)

Czekam na wodzionkę (zupa z czosnku jakby któraś nie wiedziała co to) i dogorywam.
Serdecznie dziękuję za wyjaśnienie kolejnego nieznanego mi dotąd słowa:-p:-)

Witam się dziś nieco później. Faktycznie pusto tu coś.Pączki już zaliczone, Młody nie chciał, więc musiałam za niego zjeść :-D
Byliśmy u lekarza i niestety ma wirusa więc dziś i jutro w domu zostaje, tzn do przedszkola ma nie iść, ale na spacery może śmigać więc zaliczyliśmy 3 godz wędrówkę po okolicy. Ja ledwo żyję, a on ma tyle energii że zaraz mi chyba chałupę rozniesie:-) skąd on ją bierze?!

Hej
Pączkowo mi :-D Rano robiłyśmy z Aluśką pączki serowe (z serka homo), w smaku przypominają bardziej racuchy. U sąsiadki na kawie jednego i jeszcze później zakupiłam dla nas po jednym. Do tego 3 sztuki Michałków: kawowe, białe i koskosowe. :-D W ubiegłym tygodniu też dwa razy jadłam pączka, więc teraz mam spokój przynajmniej na rok. Aby w cycki poszło to ja też podziękuję.
Elvie dobry pomysł z tym aby to Alicja nauczyła go schodzenia :tak: Jutro starsza siostra będzie mogła się wykazać
Mamusia zdrówka dla Was

Agnieszka pyszną czosnkową zupę jadłam na Słowacji na nartach, faktycznie rozgrzewa. Ale w domu średnio sobie to wyobrażam.
A słowo zmierzły nie jest mi obce :-D

Ja dziś jakiś kiepawy dzień mam :no:

Najpierw akcja urząd skarbowy , nie dość że mi nic nie oddadzą w tym roku to jeszcze muszę sporo dopłacić :wściekła/y::wściekła/y:

J odebrał SZymka wyniki i ma powiększony trzeci migdał :no:
Jeszcze alergolog nas czeka .

reklama
Ja tez Was witam i zycze udanego piatku :) udalo mi sie wczoraj nie zjesc paczka pierwszy raz w zyciu zeby diety nie zaburzyc juz na starcie ;) Alicja staje przy wszystkim i sie przewraca wiec mam latane za nia non stop. W dodatku gorne jedynki sie przebijaja i daja popalic ostro wieczorami zwlaszcza :/ Julcia w przedszkolu a ja dom ogarniam.
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry