Witam wieczorkiem
Przed chwilą przywiozłam Emila z treningu, chłopcy lekcje ogarniają a Helenka bajki ogląda coby choć na chwilę usiadła ;-)
Ona cały czas jest w biegu ja nie wiem skąd energię czerpie, w przedszkolu wszędzie jej pełno, pani się śmieje że jak ma coś do skserowania i trzeba iść do sekretariatu to tylko Helenka się wyrywa, zresztą ona z każdym w szkole pogada a kolegów Mateusza i Emila ciągle zaczepia
I to lubię jak jest z kim na forum pogadać
Nata a co ty myślałaś , że będziesz się we Wrocku i u mnie tylko lansować ;-) nie ma tak dobrze, trekingi pakuj bo na bank w góry pójdziemy i Sokołownik musisz zaliczyć

Ja już nie mogę się doczekać

Zdrówka dla ciebie.
Zielona dwie ręce złamane

Oby się jednak wszystko poskładało, &&& zaciskam. To ja ci też będę przypominać o bieganiu

Wyobraziłam sobie ciebie na tej zumbie
Mamusia zdrówka dla całej waszej trójeczki i siły dla tatusia opiekującego się choruszkami.
Agnieszka nie chciałaś się pobawić w spidermana

szybko ogarnęłaś ten strych
Isabela zdrówka dla Tosi i dla ciebie , spokojnej nocy, coby Tosię kaszel nie męczył. Nam tez jakoś tak smutnawo:-( ale że jestem teraz mobilna i 3 godziny jazdy to dla mnie pikuś więc możecie się nas spodziewać częściej.W końcu muszę przebudowę ogrodu zatwierdzić ;-)
Aniam tak to jest jak się w ferie leniu****e i o ćwiczeniach zapomina ;-) znam ten ból, po tygodniu przerwy nie patrzę na moją piłkę przychylnie ;-)
Miłego wieczorku