witam się i ja!
zalatana jestem i do tego przeziębiona. Na szczęście dzieci zdrowe.
Mati był już dziś w przedszkolu. Wczoraj zabrałam go na kontrolę, żeby sprawdzić, jak się uszy goją. Nie jest źle, prawo ucho więcej zakrwawione niż lewe, na te się skarżył, że pobolewa. Poza tym czysto. Sprzęt ma babeczka kosmiczny, ceny za wizytę też
gosienko, dziękuję za zainteresowanie i pamięć:-) Helka iskierka boska jest. Poradzi sobie w życiu.
elvie, sprzęt super, cena też, oj przydałby się praktycznie codziennie, bo ja zawsze w biegu.
Maciuś z garażem mnie zaskoczył, super.
mamoPaulinki, teksty Pauli świetne. Cieszę się, że się tak rozgadała.
zielona, z gipsem na zumbę
więcej spalisz od dodatkowych kg.
Annaoj, ja też mam taki dylemat, że pójdę gdzieś poćwiczyć, to tego nie zrobię, i tamtego. Mam nadzieję, że wiosną odnajdę w sobie pokłady sił do ćwiczeń w domu.
iza, mamusia, zdrówka dla was!
Potrzebuję wyrwać ósemki, cztery na raz. 3 z nich jeszczez dziąsła nie wyszły
prywatnie kosz 800zł/ za szt. Na NFZ trzeba czekać. A dziś akurat dzień stomatologa.
zalatana jestem i do tego przeziębiona. Na szczęście dzieci zdrowe.
Mati był już dziś w przedszkolu. Wczoraj zabrałam go na kontrolę, żeby sprawdzić, jak się uszy goją. Nie jest źle, prawo ucho więcej zakrwawione niż lewe, na te się skarżył, że pobolewa. Poza tym czysto. Sprzęt ma babeczka kosmiczny, ceny za wizytę też

gosienko, dziękuję za zainteresowanie i pamięć:-) Helka iskierka boska jest. Poradzi sobie w życiu.
elvie, sprzęt super, cena też, oj przydałby się praktycznie codziennie, bo ja zawsze w biegu.
Maciuś z garażem mnie zaskoczył, super.
mamoPaulinki, teksty Pauli świetne. Cieszę się, że się tak rozgadała.
zielona, z gipsem na zumbę
więcej spalisz od dodatkowych kg.Annaoj, ja też mam taki dylemat, że pójdę gdzieś poćwiczyć, to tego nie zrobię, i tamtego. Mam nadzieję, że wiosną odnajdę w sobie pokłady sił do ćwiczeń w domu.
iza, mamusia, zdrówka dla was!
Potrzebuję wyrwać ósemki, cztery na raz. 3 z nich jeszczez dziąsła nie wyszły
prywatnie kosz 800zł/ za szt. Na NFZ trzeba czekać. A dziś akurat dzień stomatologa.
jedyny plus dla społeczności wiejskiej to chyba będzie większy przyrost naturalny 

to jest chore...
skąd to wszystko się bierze?!