AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aga u M. badanie wygląda tak jak pisze Aniam
ja w ogóle z M. byłam u okulisty przed bilansem 2latka...poszłam ot tak sobie
część mi mówiła po co, bez sensu przecież nic się nie dzieje i nie zgłasza żadnych problemów, nikt nic nie zauważył... zamknęli się jak się okazało że M. ma astygmatyzm ... do tego teraz ma wadę +0,5.
Ella nie wiem co ci poradzić bo ja J. do dzisiaj wybudzam...Nie pomagało w jego przypadku żadne ograniczanie picia
... i Elvie wierz mi że wolałabyś wybudzać dziecko i prowadzić do wc niż codziennie prać pościel
Za to M. albo prześpi całą noc albo sam się budzi i woła że chce siku
Gosia szukaj innego dentysty koszt 800zł za sztukę to przegięcie
chyba że w znieczuleniu ogólnym ale to i tak kwota musi iść do negocjacji bo przecież znieczulenie jedno i usuwanie 4 zębów na raz więc nie muszą anestezjologa 4 razy gonić
a i czas pracy krótszy przez to
Ja pamiętam że mój A. miał w znieczuleniu ogólnym usuwane 2 ósemki to płaciliśmy chyba coś 600 zł i to było 7 lat temu ponad już...
Pizza zjedzona :-) dzieciaki szczęśliwe. J. mi się z jedzeniem naprawił
wciągnął pół dużej pizzy sam
właśnie sięga po kolejny kawałek
oj za niedługo pójdzie w górę że mi w portmonetkę pójdzie jak nic ;-) bo ciuchy trzeba będzie wymienić
ale niech je...jak to cieszy to wiedza matki niejadków

ja w ogóle z M. byłam u okulisty przed bilansem 2latka...poszłam ot tak sobie
część mi mówiła po co, bez sensu przecież nic się nie dzieje i nie zgłasza żadnych problemów, nikt nic nie zauważył... zamknęli się jak się okazało że M. ma astygmatyzm ... do tego teraz ma wadę +0,5.Ella nie wiem co ci poradzić bo ja J. do dzisiaj wybudzam...Nie pomagało w jego przypadku żadne ograniczanie picia
... i Elvie wierz mi że wolałabyś wybudzać dziecko i prowadzić do wc niż codziennie prać pościel
Za to M. albo prześpi całą noc albo sam się budzi i woła że chce siku

Gosia szukaj innego dentysty koszt 800zł za sztukę to przegięcie
chyba że w znieczuleniu ogólnym ale to i tak kwota musi iść do negocjacji bo przecież znieczulenie jedno i usuwanie 4 zębów na raz więc nie muszą anestezjologa 4 razy gonić
a i czas pracy krótszy przez to
Ja pamiętam że mój A. miał w znieczuleniu ogólnym usuwane 2 ósemki to płaciliśmy chyba coś 600 zł i to było 7 lat temu ponad już...Pizza zjedzona :-) dzieciaki szczęśliwe. J. mi się z jedzeniem naprawił
wciągnął pół dużej pizzy sam
właśnie sięga po kolejny kawałek
oj za niedługo pójdzie w górę że mi w portmonetkę pójdzie jak nic ;-) bo ciuchy trzeba będzie wymienić
ale niech je...jak to cieszy to wiedza matki niejadków

mój przypadek nie jest łatwy, ale oczywiście jeszcze się nie zdecydowałam pociąć za 3200! szukam taniej.
tak więc Nata przepraszam bo znowu nici z pogaduch wczorajszych :-( ale wnioskuję z tego że paczkę wysyłasz to znaczy że będziesz :-):-):-) a placek drożdżowy na pewno zrobię jak będziesz
znowu