Nata- no tak, u Was ten kłopot ze sklepami, ale jak Cię znam, to sobie poradzisz

zawsze możesz coś z Wro przywieźć

to nie są ciężkie rzeczy
My też po remoncie i muszę przyznać, ze efekt końcowy mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, chłopaki mają naprawdę fajny pokój i jakoś mam wrażenie, że mimo, iż mały to nie jest "zawalony"
Aniam widziała, podobało jej się

Jeszcze muszę pozmieniać firanki, zasłonki i wperswadować Bartkowi rozstanie się ze stolikiem z serii Mamut, bo to stanowi największy problem
Co do chińszczyzny,
Filonka ona może być całkowicie zdrowa

zaraz coś na kulinarny Wam wkleję

także Aniam będzie mogła sięgnąć po inspirację jak nie teraz to może w przyszłości

Ja muszę w końcu kiedyś zakupić woka, ale jakoś ciągle zapominam przy okazji np. wizyt w Ikei, które ostatnio były nader częste.
Notabene ten sklep mnie kiedyś wykończy, ostatnio ubrałam tam sportowe butki a i tak wyszłam mega zmęczona... Kto taką landarę wymyślił, to ja nie wiem, ale lubię ten sklep bradzo, bo faktycznie są mistrzami urządzania małych powierzchni
Dzisiaj będzie nieco więcej o nas

chłopaki chodzą na basen i okazało się, że Bartek co prawda to naturalny talent (instruktor nam w środę mówił, że on czegoś takiego nie widział jeszcze, bo to dziecko kompletnie nie boi się wody, a nie miał z nią wcześniej wiele do czynienia), zaś Kuba nas zaskoczył, bo po pierwszych 2 zajęciach, nagle go odblokowało i robi wszystko z zanurzaniem głowy i skokami do basenu włącznie

więc skoro ma ten deficyt koncentracji uwagi i nadpobudliwość psychoruchową, to my chyba pójdziemy w sport hehehehehehe... jak to kiedyś
Aniam stwierdziła wielu sportowców to ludzie z ADHD, ja już wiem dlaczego
Urodziny... ja idę na rozmowę do Pań w przedszkolu, bo chcę Bartusiowi zrobić w przedszkolu małe przyjęcie z tortem i wszystkimi dziećmi w grupie, mam nadzieję, że się zgodzą. I nie chodzi tu o koszty, bo to pikuś, tylko w grupie Bartuli są dzieci niesprawne ruchowo i niedosłyszące i one dl Figloraju nie przyjdą, a ja chcę, żeby wszyscy byli

także poproszę o kciuki za pozytywny rozwój sytuacji. Oprócz tego będzie też oczywiście "domówka", ale to odrębny temat
Uciekam, bo dzisiaj muszę wyjść wcześniej, a po południu mamy występ Kubusia grupy przedszkolnej

już nie mogę się doczekać!