M
Mka10
Gość
nie skomentuje tego co sie tu dzialo jak mnie nie bylo, normalnie wariatki jestescie, heheh, tyle postów naprodukowac, hehe makabra, przez miesiac tego nie nadrobie, hehe :-)
starałyśmy się:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie skomentuje tego co sie tu dzialo jak mnie nie bylo, normalnie wariatki jestescie, heheh, tyle postów naprodukowac, hehe makabra, przez miesiac tego nie nadrobie, hehe :-)
A slyszalas o dostawce do wozka - Buggy Board?? Moze to by Ci sie przydalo![]()
Na szczescie mieszkam w domu i mam ogród i tak naprawdę nie musze się wypuszczać na spacerki . Na wiosne robimy plac zabaw dla Szymka to będzie miał gdzie szalećAniash2, aniam141 moja koleżanka miała dzieciaczki rok po roku i najpierw targała młodsze w nosidełku, w końcu kupiła podwójny wózek, coś w tym stylu KEES K-74 WÓZEK DLA RODZEŃSTWA ROK PO ROKU (824825804) - Aukcje internetowe Allegro i raczej nie narzekała.