witajcie
wreszcie sobota i mogę trochę złapać oddechu w pracy jestem zasypana papierami i ciężko się z pod nich wygrzebać jako że koniec miesiąca:-(
Ciągle brak czasu na wszystko alt to nic ważne że już weekend i mogę złapać oddech.
Muszę pochwalić mojego synka w poniedziałek u logopedy całkowicie mnie zaskoczył, jak pamiętacie przed wyjazdem na pierwszym spotkaniu całe 45 min płakał że chce do mamy- natomiast tym razem sam pośpieszał aby iść do gabinetu i ćwiczył z nią całe 45 min przy stoliku:-) JUPIIII !!!, a we wtorek na SI też było SUPER jak określiła to terapeutka.:-):-):-)
Podczytywałam w miarę na bieżąco co u was ale na pisanie brakowało czasu więc dzisiaj nadrabiam
A i zapominałam napisać że niestety z wycieczki we wtorek do gospodarstwa agroturystycznego były nici bo przedszkolanki nie zdołały go przekonać aby wsiadł do autokaru zaparł się że NIE i koniec musiał zostać z młodszą grupą, a wczoraj moje dziecko bawiąc się powtarzało cały wieczór K*** mać

musiał usłyszeć od innego dziecka w przedszkolu
Wszystkie jesteś wspaniałe i każda na swój sposób wyjątkowa
gosieńko jesteś jak ja to mówię kompanią i do tańca i do różańca, wspaniała z ciebie kobietka, a Helcia ma faktycznie wspaniałe duże oczy,którymi wszystkich czaruje a w szczególności tatusia. Przyznaję że kawa zrobiona przez twojego męża wspaniała, pycha
Co do mojej wizyty to w tym roku niestety nic z tego nie wyjdzie bo cały praktycznie urlop poszedł na załatwianie spraw z Wiktorem, ale w przyszłym roku masz na bank że cię nawiedzę , nawet jak mój małżon postawi veto to przyjadę sama z Wiktorem
Monia dla mnie jesteś ostoją spokoju
Onka dobrze się bawiłam w twoim towarzystwie jesteś wspaniałą kobietą a twój mąż jest bardzo cierpliwym człowiekiem
wronka jesteś wspaniałą kobietą, jak tam Boryś? czy już coś się wyjaśniło - jak tam badania?
Aniez jak zwykle napiszę tylko że cię kocham kobieto

jesteś wielka. Trzymam kciuki aby leki pomogły i dziad się obkurczył
Nata w przyszłym roku jak będziemy jechać nad morze to chyba wprosimy się do ciebie na kawę jesteś super laska, a Julcia po prostu przesłodka
Ella szkoda że nie poznałyśmy się bliżej ale jak będę kiedyś w Krakowie u mojej siostry to może wtedy uda nam się spotkać i bliżej poznać
kittek super wieści trzymam kciuki aby całkowicie się wchłonął, ja też się cieszę z poznania ciebie jesteś bardzo ciepłą i otwartą na ludzi osobą
kici ale z ciebie zrobiła się super laska i cieszę się że masz fajnego faceta widzę że super się dogadujecie i wspaniała z was para, a z Q łobuziak jak się patrzy ale dobrze się dogadywał z Wiktorem i Markiem Agnieszki jak i oczywiście z innym dziećmi. Zdrówka życzę
Agnieszka jestem pełna podziwu masz w sobie tyle energii przy tych swoich łobuziakach tylko pozazdrościć. Gratulacje dla J.
Aniam ty wiesz że jesteś równa baka, wiem że ci ulżyło też bym chyba tak zareagowała wiesz dlaczego, ściskam i współczuję konieczności zabiegu
elvi szkoda że bliżej się nie poznałyśmy
aga2010 super wieści dobrze że już wszystko w porządku z małym
Sonia zdrówka dla Kuby oby łagodnie przeszedł, a my może się w trakcie wakacji jakoś umówimy w sumie do ciebie mam rzut beretem przez Nieporęt:-)
mamusiu brawa dla Jasia
Annaoj cieszę się że z Wiktorkiem już lepiej i żałuje że nie udało nam się poznać. Faktycznie z tym sprzętem to jakieś fatum, biedna Alicja oby szybko odpuściło.Brawa dla Igora i gratulacje dla dumnej mamusi
Dziewczyny jak w przyszłym roku będziemy robić zlot to ja na pewno z góry się piszę , naprawdę świetnie się z wami bawiłam i wygadałam za wszystkie czasy