reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek przepraszam że się wcinam ale widzę że ty tak samo jak ja lezysz z krwiakiem. Też trafiłam bo zaczęłam plamic powiedz jak długo już lezysz? Jakie leki dostajesz? Ja trafiłam do szpitala wczoraj

reklama
Vanilijka właściwie to ja plackiem nie leżałam wcale. Od 6 tygodni wiem, że mam krwiaka, od 3 jestem na zwolnieniu. Oszczędzam się jak mogę, zwolniłam zdecydowanie.
A ty w którym tygodniu jesteś?

Kittek ja jestem w 9 tyg i jestem przerażona mimo to staram się myśleć pozytywnie. Leże w szpitalu mój mąż mówi że to lepiej bo jestem pod opieką lekarzy to jest pocieszające ale do tej pory zachodzę w głowę od czego on mógł się zrobić odkąd wiem że jestem w ciąży jestem na zwolnieniu i leże nie forsuje się a tu krwiak się zrobił i skąd?

Vanilijka jeśli możesz to leż jak najwięcej. Ja przeglądając net czytałam, że plackiem trzeba leżeć. Z drugiej strony kilka koleżanek miało u siebie lub wśród znajomych taką sytuację i dziewczyny żyły sobie spokojnie bez leżenia plackiem i donosiły ciąże, urodziły zdrowe dzieci.
Daj znać co ci lekarz powie. 3maj się :)

Kittek trzymaj się tak dzielnie . Nie ma jak to pocieszający lekarz :wściekła/y::wściekła/y: nie pomyślał pan że dobre nastawienie i brak nerwów w ciąży też bardzo ważne .

Aniez mi też się nie śni po nocach , ale dość mam wyciągania 10 rzeczy żeby wyjąć jedną :no: Bo u nas jak klocki lego jedno na drugim wszystko . Planowałam wywalić tylko szafkę i postawić wyższą , ale zmiana lodówki dla jednej półki bez sensu :no:
Zamrażarkę też wykorzystam :-D:-D no ale jak się mrozi np. 16 kg truskawek to trzeba mieć na to miejsce :-D:-D
Słoiki jak produkuję to potem mam pół lodówki zajęte :-D:-D

Upałek fajny :-D:-D dzieciaki pół dnia w baseniku siedzą , ale co się dziwić . Muszę do nas nad zalew z nimi pojechać . Oby jak najdłużej tak zostało :tak: Tylko żelazka nie tykam a góra prasowania mi rośnie i czeka na brzydszą pogodę , bo samobójcą nie jestem .
Jutro dzieciarni smoki w kinie obiecała, mam nadzieję że fajne .

Dzień dobry!
Cztery godziny snu, pobudka na badt o 5:30, trzy wkĺucia w żyłę bo żyły pani przed igłą uciekały, als co tam. Dam radę oby z dzidzią było wszystko ok :)
Miłego dnia dziewczyny!

Hej
Kittek trzymam kciuki za szybki powrot do domu, przypomnialo mi sie jak ja lezalam na patologi nie moglam zasnac a potem o 5 pielegniarki budzily na ktg i temperature

Temat lodowek na tapecie ja mam dosyc duza a i tak momentami brakuje mi miejsca ale wtedy ratuje mnie sasiadka :)
Od wczorajszego wieczora jestem mama 3 dzieci, nocuje u nas moja chrzesnica Weronisia, wyzwaniem bedzie dziaj wyjscie na plac zabaw. Ja + 4 latka + 2 latka + Jas :-D

reklama
annaoj - co do mojego nowego stanowiska, to na razie nie odczuwam zmian bo głównie zajmuje się starym stanowiskiem, bo moja następczyni się urlopuje :-) a moja nowa szefowa jest tego świadoma i mnie nie męczy nowymi rzeczami.

aniez - to jest chore z tymi terminami z NFZ... co za poj...any kraj.

aga2010 - moja następczyni oficjalnie przechodzi do księgowości 01/08 :-p więc przez cały sierpień ja robię na dwa wakaty :-D nie ma to jak korpo...

kittek - o masz... dobrze, że krwiak się wchłonął... 3mam kciuki abyś szybko wyszła ze szpitala i aby było wszystko dobrze.

mamusiu - no to powodzenia w wyprawie z dzieciakami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry