Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczkaZbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)
No i mój S jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierzejest boski
Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowaniebadanie profesjonalne -Pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował S -warto było
![]()
:--
-( to chyba tylko ja zostałam z Niewiadomym w brzuszku...
ehhh,zazdroszczę wam i wszystkim serdecznie gratuluję:-):-):-)
Mama dziś opowiadała mi podobno ostatnio głośną historię z porodu - dziewczyna na izbie przyjęć krzyczała, że już rodzi, położne nie wierzyły, kazały najpierw papierki powypełniać, a ona po chwili urodziła na stojąco, dziecko uderzyło główką o podłogę, ma jakiś poważny uraz czaszki. Zmroziło mnie normalnie. Niewiarygodne, że coś takiego mogło się wydarzyć
co Ty mowisz?? jak to mozliwe wogole?? az nie wiem co napisac na cos takiego...Mama dziś opowiadała mi podobno ostatnio głośną historię z porodu - dziewczyna na izbie przyjęć krzyczała, że już rodzi, położne nie wierzyły, kazały najpierw papierki powypełniać, a ona po chwili urodziła na stojąco, dziecko uderzyło główką o podłogę, ma jakiś poważny uraz czaszki. Zmroziło mnie normalnie. Niewiarygodne, że coś takiego mogło się wydarzyć

jak to zimno? w Maksyku?A tak serio, to witam w klubie zlej pogody - u mnie tez pada i wieje i znowu pada i znowu wieje i tak juz od jakiegos czasu, a to dopiero poczatek zimy
a jesli moge wiedziec, to czego Ty nauczasz na tym uniwerku? Fajni Ci Twoi studenci, a niebieskimi ubrankami sie nie przejmuj, Corcia na pewno sie nie obrazi, jak ubierzesz ja w cos niebieskiego
Powiem Wam Dziewczyny, ze dzis mialam super dzionek (nie liczac tego, ze sie uczyc musialam), bo jak lazelam sobie w wannie, to Malenstwo zaczelo sie ruszac i to tak mocno, ze az mi brzuch podskakiwalSz nie mogl umierzyc ze takie male stworzonko moze takie rzeczy robic (on jeszcze nie czul tych ruchow, bo do tej pory co reke przylozyl do brzuszka, to Lobuz maly przestawal sie wiercic), a ja malo nie poplakalam, ze Moje Dzieciatko juz takie duze i takie silne:-) Jak to mowia, czasami naprawde niewiele do szczescie potrzeba
![]()
tak to juz jest z tymi babami, ze do chlopow ich ciagnieUkochany dzis poczul Kostke poraz pierwszy. Jak przylozyl reke do brzucha, ona zaczela kopac jak szalona. Corunia tatusia :-):-):-)
moje malenstwo przestaje sie ruszac jak Sz reka polozy, wiec moze chlopak bedziw