reklama

Kwietniówki 2010!!!

13x13 no to ja idę pod koniec lutego i na Ursynów.

filmik z photoshopa świetny :-) zawsze podziwiałam prace ludzi, którzy potrafią się tym programem tak sprawnie poruszać... po porodzie muszę pomyśleć o takim specjaliście na poprawę humoru :-D

reklama
Dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)

No i mój S jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierze:-D:-D:-D jest boski:tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowanie:tak: badanie profesjonalne -Pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował S -warto było:tak:

super!!! GRATULUJĘ!!

z tego co pamiętam to Ty tam na Agatową czy jakoś tak na Bródnie ?

już nie mogę się doczekać swojego USG ;-)

ja tez jeszcze nie wiem kto tam sobie mieszkanko urzadzil.
Mam nadz ze sie dowiem 11go grudnia, ale znajac moje szczescie, to Malesntwo znowu bedzie nas mialo w powazaniu i sie nie dowiemy az do kwietnia ;-)

HELLO!!!
Dziewczynki spokojnie cierpliwosci...chociaz sama nie wiem czy bylabym taka cierpliwa....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Malakurka, slicznie imiona wybralas dla dziewczynek, bardzo mi sie podobaja...:tak::tak::tak:

Spokojnej nocy dziewczynki.Ja juz po Dipherganie to znak, ze zaraz odplyne...

Mama dziś opowiadała mi podobno ostatnio głośną historię z porodu - dziewczyna na izbie przyjęć krzyczała, że już rodzi, położne nie wierzyły, kazały najpierw papierki powypełniać, a ona po chwili urodziła na stojąco, dziecko uderzyło główką o podłogę, ma jakiś poważny uraz czaszki. Zmroziło mnie normalnie. Niewiarygodne, że coś takiego mogło się wydarzyć

od dwóch dni o tym trąbią w telewizji... dziecko naszczęście z tego wyszło, co nie zmienia faktu, że ta położna zawaliła sprawę... masakra jakaś...

Mama dziś opowiadała mi podobno ostatnio głośną historię z porodu - dziewczyna na izbie przyjęć krzyczała, że już rodzi, położne nie wierzyły, kazały najpierw papierki powypełniać, a ona po chwili urodziła na stojąco, dziecko uderzyło główką o podłogę, ma jakiś poważny uraz czaszki. Zmroziło mnie normalnie. Niewiarygodne, że coś takiego mogło się wydarzyć
co Ty mowisz?? jak to mozliwe wogole?? az nie wiem co napisac na cos takiego...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak to zimno? w Maksyku?:szok::szok::szok: A tak serio, to witam w klubie zlej pogody - u mnie tez pada i wieje i znowu pada i znowu wieje i tak juz od jakiegos czasu, a to dopiero poczatek zimy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jesli moge wiedziec, to czego Ty nauczasz na tym uniwerku? Fajni Ci Twoi studenci, a niebieskimi ubrankami sie nie przejmuj, Corcia na pewno sie nie obrazi, jak ubierzesz ja w cos niebieskiego:laugh2:

Powiem Wam Dziewczyny, ze dzis mialam super dzionek (nie liczac tego, ze sie uczyc musialam), bo jak lazelam sobie w wannie, to Malenstwo zaczelo sie ruszac i to tak mocno, ze az mi brzuch podskakiwal:szok: Sz nie mogl umierzyc ze takie male stworzonko moze takie rzeczy robic (on jeszcze nie czul tych ruchow, bo do tej pory co reke przylozyl do brzuszka, to Lobuz maly przestawal sie wiercic), a ja malo nie poplakalam, ze Moje Dzieciatko juz takie duze i takie silne:-) Jak to mowia, czasami naprawde niewiele do szczescie potrzeba :tak:

Uczylam angielskiego i zastanawialam sie nad utworzeniem szkoly jezyka polskiego - ale ciezko z ksiazkami, no i moj polski zaczal podupadac niestety. A poza tym mialam tez nauczac o przeciwdzialaniu i sposobach terapii narkomanii - jako ze za dwa dni przenosimy sie do innego stanu : dupa zbita! Trzeba bedzie na nowo szukac pracy, ale to jak sie Konstancja urodzi i nieco odchowa. :-)

Co do pogody w Meksyku, to tutaj jest tyloko kilka miejsc, gdzie zawsze swieci slonca i temperatura ponizej 20º nie spada. W pozostalej czesci kraju jest mniej wiecej jak w Polsce ciepla wiosna (chyba). Problem ze stanami ¨pustynnymi¨ jest taki, ze w dzien jest cieplo, a w nocy tylek zamarza... A poza tym czesto nie pada, ale jak juz pada to jest okropnie. No i domy sa nieprzystosowane do tego i... dlugo by pisac.

Ukochany dzis poczul Kostke poraz pierwszy. Jak przylozyl reke do brzucha, ona zaczela kopac jak szalona. Corunia tatusia :-):-):-)

reklama
Ukochany dzis poczul Kostke poraz pierwszy. Jak przylozyl reke do brzucha, ona zaczela kopac jak szalona. Corunia tatusia :-):-):-)
tak to juz jest z tymi babami, ze do chlopow ich ciagnie :-D moje malenstwo przestaje sie ruszac jak Sz reka polozy, wiec moze chlopak bedziw :-p
a co do pogody, to myslalam ze tam u Ciebie zawsze jest cieplo, ale najwyrazniej trzeba bylo bardziej uwazac na lekcjach geografii w szkole.
a jak przeprowadzka? wszystko juz gotowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry