Katik Zazdroszcze Ci już tej wystającej główki, chociaż jak sobie pomyśle co mnie może z dwójką czekać to się lekko obawiam...
Ruchów nie czuję takich na 100%, ale wiem gdzie się układają dzidzie, ostatnio mężuś tak je zaczepiał, że jedna z dziewuszek strasznie mi dała popalić (coś wystawiła, rączkę, nóżke i wepchneła mi tak w górną część brzucha, że nie mogłam zrobić nic, ani wstać, ani się ruszyć, trauma...Musiałam pogłaskać to odpuściła).

Wszystko tylko przez faceta, on zaczepia a ja za to obrywam hehe...
Paulka90 Termin wg OM mam niby na 18-tego, ale co śmieszniejsze wg USG jedna dziewuszka ma na 17-tego druga na 19-tego no ale wiadomo, że urodzą się razem

Pytasz jak będę odróżniać? Hm to są bliźniaki dwujajowe, czyli nie mają tego samego genotypu, nie będą identyczne, to tak jak dwie różne ciąże tylko że w jednym czasie...Liczę szczerze, że nie będą identyczne...ale gdyby były bardzo podobne to nie wiem będę przypinać inne spinki:-) tylko gorzej jak sie zaczną zamieniać i robić w konia mamusie hehe a tak w ogóle to mąż liczył na parkę i co prawda już niby wiemy że są dziewuszki to jedna na 100% a druga do sprawdzenia...Siusiak raczej nie urósł, ale może sie zawinął i teraz nam się w środę pokaże??zobaczymy, choć szczerze od początku czuję że to babki.
justa24
magda ciosek
aniam141
dziękuję za miłe słowa odnośnie imion, nam bardzo się podobają, tylko nie wiem bo mój K juz coś mówi że Julka to imię które mu się bardziej podoba i boje sie żeby z tak głupiego powodu nie faworyzował jednej córy??
Hehe zobaczymy
Pytanko doczytała któraś o moim problemie z żebrami?? Pytałam w poscie poprzedzającym imiona...
POMÓŻCIE proszę bo nie mogę dać sobie rady...
Całuję Wszystkie Laseczki z brzuszkami i życzę słodkich snów;-)