Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochane doradźcie mi ja mam usg połówkowe 22grudnia a wtedy będę w 22tyg i 3 dniu to nie jest za późno bo tej pani w recepcji nie mogłam się za bardzo podpytać bo szybko zapisała i się rozłączyła. Więc nie wiem czy nie zadzwonić do nich i się nie umówić pare dni wcześniej.co sądzicie??
(
Daj spokoj, zimno jak diabel... A najbardziej rozwalaja mnie laski, co potrafia o tej porze roku w klapkach latac, w baletkach, albo w t-shirtach
Ja juz jak eskimos naubierana, a niektorzy luz - blues...
ogladałam, straszne to było, jak ta kobieta opowiadała, że nie przywiązuje sie do tego dziecka bo dla mnie tez to jest niewyobrażalne, jak przez 9 miesięcy można nie pokochać tej istotki i się do niej nie przywiązać. i że te jej dzieci o wszystkim wiedzą![]()
No i powiem tak: miała rację! No ale sama ma 2 dzieci
Postaraj się zamknąć najważniejsze sprawy do lutego, bo potem może być różnie
Z wigilią też się tak 'ugotowałam' i robie u nas... grunt to pomyśleć... nie dość, że ciąża, to jeszcze nad Kubą muszę zapanować 
Może mam zboczenie zawodowe, chociaż w zawodzie nie pracuję ...
Moim zdaniem nieetyczne, ale ludzie różnych sposobów sie chwytaja, jak nie mogą mieć dzieci. Dla tej babki to biznes jest i tyle...
Ale strach był ogromny czy będziemy mieć własne dzieci.
nie ma takiej kwoty za którą bym była w stanie urodzić komuś dziecko to już wolałabym iść zarabiać ciałem.

oj skąd ja to znam. żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
.
W ogóle to jestem jakaś zmęczona, ciągle bym spała. A jak mam się uczyć to już w ogóle masakra. W akcie desperacji chciałam sobie tigera kupić, ale się opamiętałam. I tak wystarczająco dużo niezdrowych rzeczy jem/piję.
Koleżance chodziło raczej o to by wozić dzieciątko w foteliku samochodowym przypiętym do stelaża, bo będzie na tyle ciepło, a potem spacerówka,a ja mam pytanie innej natury bo się nie znam za bardzo- czy takie wożenie maleńkiego dzieciatka od razu w spacerówce nie zaszkodzi na kręgosłup maluszka??Jednak w takiej gondoli dziecko leży na płasko i ma tam chyba wygodniej niż w spacerówce zapięty w jakieś dziwne pasy:-(
Jak myślicie?

Nadia ma prawie 3 lata i waży tylko 13kg![]()
noooo...odnośnie tych gwiazd po porodzie. dajmy na to szanowna pani Cichopek. Ona wyglądała jak wieloryb w ciąży, a zaraz po urodzeniu dziecka, patrze, a ona znów szczupła, wcięcie w talii i te bajery... też bym tak chciała...i wątpie żeby to był photoshop

Wesoła...piękny domek dla Twojej kruszynki
Ja to dzisiaj poszalałam, mąż przywiózł Mcdonalda i zjadlam frytki + tortille, a przed chwilą jeszcze śnieżkę z bananem. Cholera wczesniej tak nie mialam, a teraz chyba apetyt wiekszy
Też ich nie widzę![]()

Swoja doga o swinskiej - slyszalyscie o tej dziewczynie, ktora urodzila zdrowe dziecko a sama jest chora w ciezkim stanie? Strasznie mi zal tej dziewczyny i trzymam za nia kciuki. Oby bylo dobrze, i szybko spotkala sie ze swoim malenstwem...
A ogladalyscie wczoraj Teraz My? O surogatkach?
Tak sluchalam tej kobitki, ktora "wynajela" swoj brzuch i coraz wieksze przerazenie mnie ogarnialo. Rety, jak mozna oddac dziecko, ktore nosilo sie 9 miesiecy pod sercem, w obce rece? Jak mozna nie czerpac przyjemnosci z ciazy, brzucha, ruchow itd... Nie wyobrazam sobie tego. Moj dzidzius w brzusiu jest taki moj, moj, moj... Nawet z mezem sie nie raz sprzeczam, ze Mala na razie jest tylko moja, bo we mnie![]()