Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i postanowiłam kupić pierwszą małą "rzecz" dla mojej Maleńkiej
kupiłam 2-pak takich ślicznych malutkich smoczków i chodzę i się cieszę
Nie mogę się doczekać większych zakupów :-)Elma jak samopoczucie?? co u Ciebie??
Może w środę na USG połówkowym poznamy wreszcie płeć naszego Maleństwa :-) Czytam was codziennie ale nie zawsze potrafię się wbić w dyskusję 
a jeśli chodzi o GPSa to wcale nie o mnie mu chodzi
tylko o jego księżniczkę -a że wyjscia nie ma i chodzi wszędzie ze mną póki co to i S mnie strzeże jak oka w głowie

żadnych eksperymentów w ciąży -zostawię to sobie na "potem"

tak a propos gulaszu z żołądków:-)
szkoda tylko że ciepełko się skończyło -bo mielismy z S w planach pozwiedzać trochę byłą stolycę Polski
zadzwonił, odebrał Pan rodem z Chin słowami "śłucham" a mój S "proszę chińczyka w pięciu smakach"
kanibal
to chyba pierwsze prezenty kupujemy swoim pociechom -tak na mikołaja

a jak to dziewczynka -to żeby je rozłożyła na wizycie i później dopiero za 20 lat;-);-);-)
????????????????????????????????????????????????????????????????????Wiecie co -tak wna zakończenie... pytanie -czy tylko mi się ten ludzik kojarzy????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????

hehehehhehehehehehehhehehehehehhehe..... jak to szło... oklahoma....... <hahaha>![]()
BUAHAHAHA......wariatki ;-);-);-);-)
ale można i tak ooo![]()