wronka
czerwiec05`, kwiecień2010
Obie zniknęły z forum... hym...
obie też czekaly na mężów, więc kto wie....może używają

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obie zniknęły z forum... hym...

moja córka nie wie że ziemniaki są beeeeeee -to węglowodany!!!! 2 lata nie jadłam ziemniaków -no to właśnie nadrobiłam jeszcze na rok do przodu

jakby wiedział że żona ma dzisiaj kosmate myśli może wolałby poćwiczyć w domu -a że kosmate myśli mam to wiem -bo jak przeczytałam o tych 19 cm co mierzyłaś to aż wzięłam centymetr i zobaczyłam ile to... tyle ze ty o obwodzie główki maluszka mówisz
hehe
jak te lalki dmuchane:-) a często masz tam zamiar jeździć
bo jak to taki "kurort" to może zaplanuj następny wyjazd dobrze
no kochana mój komp jeszcze mandarynkom nie dostał 1:0 dla Ciebie:-) "matka rży" o losie

mamusia ma dobry humor -to ojciec rży

zużyta
w dekiel coś mi się stało słowo dajęjesteście nie poważne
przecież tych monitorów nowoczesnych nie wolno nawet dotykać a wy na nie plujecie
co za zgroza
a tak w ogóle to wy przyszłe matki jesteście jak można o takich rzeczach i jaki wy przykład dzieciom dacie
CSI kurcze

;-) uderz w stół a nożyce się odezwą

ja jestem 

wypadła mi na nią łycha z ziemniakami -później chochla z sosem i jeszcze ziemniaki wykipiały i tłuszcz ze schabowych pochlapał wszystko

to już sie nadaje na wątek o lekarzach bo do psychiatry powinnam iść

Wronka nie zboczuchy tylko.... no tak jakoś samo wyszło -taki ten ludzik zdziwionyjak te lalki dmuchane:-) a często masz tam zamiar jeździć
bo jak to taki "kurort" to może zaplanuj następny wyjazd dobrze
![]()
. Mam tam działkę więc co roku tam jesteśmy

Kochana ja tam jeżdże od jakis 18 lat, a 15 lat temu poznałam tam mojego męża. Mam tam działkę więc co roku tam jesteśmy

Jakbym mojego S słyszała
-jadłaś dziś przy kompie
-NIE
-a co to jest
-NIE WIEM
-no jak to mówiłem Ci nie jed przy komputerze
-NIE JEM
Po czym S odwraca laptopa i wytrzepuje z klawiatury okruchy chleba, sezam z paluszków, kawałki chipsów, suche kawałki sera i takie tamCSI kurcze
![]()

13x13 ,pisząc o obwodzie główki syna kici69, myślałam o waszych uśmieszkach,szalone baby,ehhhhhhhhhh
miałam dziś dość miły dzionek.zafarbowałam sobie włoski,zjadłam wielkiego gofra,zadzwonił do mnie braciszek.....do momentu aż nie zadzwoniła moja mama...a to,że pewnie znów leżę(bo ona tooo tooo...i tamtooo jakbyła w ciąży),że pewnie przez ostatnie tygodnie dupa mi urosła i wyglądam jak hipopotam,że córka pani grażyny to taaaka jest ładna i wygląda 10 lat młodziej ode mnie........wwrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!mam już dość...człowiek myśli,żę ktoś się będzie razem z nim cieszył ,a tu duuupa zbita,ehhhh...własna matka może zazdrościć?niepojęte...
zaraz mężuś z pracy wróci...dostanie wczorajszego żurku z białą kiełbaską i tosty..;-)
) juz opisałam w dziale "reakcja rodziny" myślałam natomiast ,że tylko moja ma hopla na punckie wyglądu ja jak ostatnio pierwszy raz od roku jechałam do Polski w wakacje to przez 2 miesiące byłam na diecie ,żeby nie słyszeć --Agnieszka ,znowu przytyłaś ,dziewczyno weź się za siebie (dodam,że poza moimi ciążami
nigdy nie ważyłam więcej niż 60-62 kg.

13x13 ,pisząc o obwodzie główki syna kici69, myślałam o waszych uśmieszkach,szalone baby,ehhhhhhhhhh
miałam dziś dość miły dzionek.zafarbowałam sobie włoski,zjadłam wielkiego gofra,zadzwonił do mnie braciszek.....do momentu aż nie zadzwoniła moja mama...a to,że pewnie znów leżę(bo ona tooo tooo...i tamtooo jakbyła w ciąży),że pewnie przez ostatnie tygodnie dupa mi urosła i wyglądam jak hipopotam,że córka pani grażyny to taaaka jest ładna i wygląda 10 lat młodziej ode mnie........wwrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!mam już dość...człowiek myśli,żę ktoś się będzie razem z nim cieszył ,a tu duuupa zbita,ehhhh...własna matka może zazdrościć?niepojęte...
zaraz mężuś z pracy wróci...dostanie wczorajszego żurku z białą kiełbaską i tosty..;-)

( z cyklu kolejny mały sukces w moim życiu:-))
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahObie zniknęły z forum... hym...

obie też czekaly na mężów, więc kto wie....może używają![]()