reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nie no mi juz wczesniej doradzano aspargin, ale czekalam az przepisze mi go gin, ale gin powiedzial ze moglam sama se kupic wczesniej bo jest bez recepty i wogole nie zaszkodzi jezeli wezmiesz w dacwe ktora jest zapisana na ulotce...

a poza tym zawsze zapisuja magnez na skurcze wiec i tak dostaniesz aspargin abo jakis inny odpowiednik....
Ale jak wiadomo nie zaszkodzi skonsultowac sie z lekarzem :).

Moja lekarka zanim da magnez robi badania , nawet magnez mozna przedawkować .

Miłego dnia kobitki

reklama
Nie wiem jak ja jutro do pracy wstane... Codzien budze sie kolo 10tej :szok: i mam wrazenie, ze jest 6ta...
Bedzie mala tragedia jutro :no::no::no:

Dzis male zakupki, i ostatni dzien leniuchowania.
Milego dnia brzuchatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też biorę aspargin bo mam skurcze mięśni brzucha, jak tylko go odstawię to zaraz wracają, mi lekarka zapisała i kazała brać aż do rozwiązania.

katik, ja też się rozleniwiłam...jutro muszę stawić się o 9 na wspaniałym badaniu glukozy:szok: i nie mam pojęcia jak to zrobię...od 2 tygodni nie ruszam się z łóżka przed 11...:tak::tak::tak:...wychodzą nam te ''nocki filmowe'';-)

karola,dzielne bądźcie!!!

nata001,witaj...wiesz już co nosisz pod serduszkiem?imię wybrane?

moja malutka coś nieruchawa nadal;-) po kawie i przy głośniejszej muzyce się ruszyła troszkę.na szczęście ,bo już męża namawiałam,by do szpitala jechać...dziś ostatnia wspólna leniwa kolacyjka,wspólne zasypianie...od jutra znów Pan Domu wraca do pracy.a praca trzyzmianowa,czterobrygadówka na dodatek...:-(:-(:-( i znów się smutno zrobi...ale ja będę miała zajęciecoraz mniej czasu na napisanie mgr!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry