Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

był zdziwiony, że w ogóle mnie ten ząb nie boli. wyczyścił mi co się dało. ze względu na ciążę nie mógł za głęboko, bo dostał by się do nerwów, a wtedy tylko kanałowe, a nie zrobi kanałowego, bez rentgena, a w ciąży rentgen odpada... tak więc pan doktor założył mi opatrunek na wyczyszczoną dziurę... opatrunek jest na pół roku, ale najlepiej zaraz po porodzie zająć się tym zębem... byłam tak przerażona całą tą sytuacją że jak śniadanie jadłam o 11 to następny posiłek zdołałam przełknąć o 18 :-(ja tam nie zauważyłam aktywności dzidzi pod wpływem muzyki. Może dlatego, że to chłopak.. pewnie będzie podpierał ściany na imprezach jak tatuś :-(.

Mój T. tez mi tylko powtarza żebym tyle nie czytała bo później przeżywam, panikuje itp. ;-)
.

Oj Kochana ales ty niziutka, ale jak to sie mowi: male jest piekne
!!!
Madrze piszesz!!!!!!!!!!
Ostatnio tez sie zaczelam tak nastawiac.
U mnie tez nadal BMI w granicy, i jeszcze troche nawet "zapasu" jest, wiec moze nie jest tak zle.
W ostatecznosci - kupie taki tshirt i tyle
Zobacz załącznik 193153

hejka moje kwietnióweczki!! jestem tu nowa, mam dopiero 16 lat ale z moim chlopakiem Wojtkiem :*** (za tydzien skonczy 16 lat;p) myslimy juz o stalym zwiazku. Tak nam sie szczesliwie trafilo ze dzieciaczkibiggrin2
beda dorastac razem! Bo urodze blizniaki! :**
Mam nadzieje ze spedze tu milo czas, pozdrawiam Was :***
. wydźwięk tego co napisałaś jest tak niewiarygodny, że aż NIE WIERZĘ 

a ja rozpakowalam nasze rzeczy...dwa razy wiecej niz jak do polski jechalismy hihi, no i chyba z wrazenia nie moge spac