Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heeeej dziewczyny:-)
mmmmmmmm...aż miło się czyta -placuchy,gulasze,czekolada,gibosy-zjem wszystko!!!!!nawet razem!!!ostatnio coraz częściej mi się zdarza mieszać ze sobą produkty ''niemieszalne z niczym'';-);-);-)
zaraz uciekam do lekarza...pochwalę się morfologią swoją i wielkim już brzuszkiem:-)
karola jutro będzie miała zakładany szew.przyplątały się jej jakies problemy z nerką jeszcze.trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!![]()
Dziewczyny zacznę może niemiły temat ale czy bierzecie jakieś leki? Ostatnio byłam u doktórki i powiedziała, że mam nisko ułożoną niunię. Jestem na proszkach i martwię się czy wszystko będzie ok

heeeej dziewczyny:-)
mmmmmmmm...aż miło się czyta -placuchy,gulasze,czekolada,gibosy-zjem wszystko!!!!!nawet razem!!!ostatnio coraz częściej mi się zdarza mieszać ze sobą produkty ''niemieszalne z niczym'';-);-);-)
zaraz uciekam do lekarza...pochwalę się morfologią swoją i wielkim już brzuszkiem:-)
karola jutro będzie miała zakładany szew.przyplątały się jej jakies problemy z nerką jeszcze.trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!![]()
Dziewczyny zacznę może niemiły temat ale czy bierzecie jakieś leki? Ostatnio byłam u doktórki i powiedziała, że mam nisko ułożoną niunię. Jestem na proszkach i martwię się czy wszystko będzie ok
heheeh ja tez nie liczyłam, suwaczek mi liczy...heheheYhm, czas leci jak opętany
Ja nie wiem kiedy będę miała studniówkę, nie liczę dni tak dokładnie.
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie że nie dotrwam do terminu. Moja intuicja niezwykle rzadko coś mi podpowiada, a tu niemal mam pewność.
Mam nadzieję, że w tej kwestii się mylę
mój syncio dokazuje codziennie i to dosyc intensywnie, często miewa tez czkawki, ale jeszcze nigdy nie skopal mnie tak żeby bolałoTo ja nie wiem co tam Nadzia robi ze mnie niektore kopy strasznie bola, najlepsze jak siedze a ona kopnie, a ja podskakuje wystraszona - moj P. sie zawsze ze mnie smieje!!!
, zresztą jak byłam w ciąży z córcia to też nie pamietam żeby kopniaki były aż tak bolesne
i do dzisiaj pozostaję na rosołku z ryżem i marchewce z kurczakiem z owego rosołu