Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to na 22. Na ostatnim usg wyszedł 28, a na samym początku ciąży lekarz twierdził, że dzieciątko na starsze wygląda. Więc co chwilę co innego. Ja się trzymam22-24 ale może być i tak, że majówką np zostanę. Ja chcę żeby urodziło sie miedzy świętami a weekendem majowym i będzie git hehe. Poza tym ja mam urodziny 2kwietnia a mój brat 26 kwietnia więc może komuś zrobię prezent na urodzinki-ale lepiej bratu bo na moje to jeszcze troszkę za wcześnie. A np 28to ja z Moim mielibyśmy wtedy dokładnie rok i 9 miesięcy bycia razem. Więc kiedy Malutka by nie dołączyła do nas to będzie wielkie święto

ja mialam 4D i gdybym tylko mogla, to powtarzalabym je codziennie:-) Poryczalam sie jak bobr jak zobaczylam tego malego czlowieczka na ekranie. Moim zdaniem jak masz mozliwosc, to zrob koniecznie. Pewnie tez dostaniesz plyte z nagraniem - pamietka na cale zycieRobiłyście sobie usg 3D?

wiem cos o tym, ja jak mam w domu siedziec dluzej niz 1 dzien, to juz po scianach chodze, ale jak trzeba bedzie, to zamkne sie w tych 4 scianach bez slowa sprzeciwuAga w sumie szefową mam taką, że problemu nie robi z wcześniejszego wyjścia czy przyjścia później, więc pewnie na takim rozwiązaniu w styczniu się skończy. W domu też ciężko mi wysiedzieć, towarzyskie stworzenie jestem i po paru dniach zaczynam wariować.

np ssac i bawic sie pepowina
pisza, ze czasami sciska ja tak mocnao, ze zmniejsza to doplyw krwi
co za lobuzy z tych naszych dzieciaczkow beda
. gadalam z ginem i powiedzial mi bym juz nie musiala sie glodzic to jak jutro przyjde na badania zapisze mi cos przeciwwymiotnego....
....
:-(.
(~3tyg spokoju było) Kłuje albo gniecie raz z jednej raz z drugiej strony... i ogólnie cały dzień jest do bani bo musze leżeć
raczej nie twardnieje, a i te bóle nieregulaarne dość, więc tylko leżę i odpoczywam... później pewnie jednak no-spe wezmę...