Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pól tej rolady juz zjadłam, reszta czeka na serial... hihihihi
ilez można towar liczyć, ludzie no. Jestem trochę zła, bo chcieliśmy zacząc z początkiem roku a to pewnie kurde wiosna nas zaraz zastanie... :-( no ale w tym co bylismy to nawet znaleźliśmy znośny prysznic, jedyny plus.
Dziewczyny, czy bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży tak na własną rękę? Bo ja tylko magnez i żelazo (zalecone przez gina). Lekarz o witaminach nic nie wspomniał a i ja nie zapytałam.. Myślę jednak, że jak wyniki są w miarę ok to nie ma się czym martwić.. ale i tak to robię... jejku co się ze mna dzieje.. czasem po prostu wydaje mi się, że moja dieta jest dość monotonna (odrzuca mnie na widok wędlin, mięso jem sporadycznie, prędzej rybę) nienawidzę szpinaku i brokułów)
No chyba że ktoś nie wie jak ma owulacje albo mu się coś przestawi
A i tak się urodzi jak będzie chciało he he ..![]()

Od poniedziałku wróciłam do pracy i czuję się koszmarnie. 8 godzin za biurkiem już chyba nie dla mnie - po południu brzusio twardy jak kamień, boli cały tak na wysokości pępka. Jutro mam wizytę u gina, zobaczymy co on na to. P się na mnie wścieka, że chodzę do pracy i wysyła mnie na zwolnienie. Cały czas biję się z myślami czy brać jutro zwolnienie. j
uwielbiam!! ale nie chce mi sie robic, ale czuje ze bedzie to mnie do nocy meczylo wiec chyba jednak zaraz zrobie cholera, zjem chalwe moze mi przejdzie...