Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze. Musi byc.A ja nie mam dobrych wieści, niestety na USG (6 tc i 3 dc) nie było widać zarodka w pęcherzyku. Lekarz wysłał mnie na BHCG, okazało się ze przez 10 dni z 405 wzrosło do 2930. Nie jest to drastycznie niski wzrost ale jednak za niski. W poniedziałek mam powtórzyć i dalej gin zdecyduje czy jest szansa. Najgorsze jest to oczekiwanie.
Wiesz co, ja w srode w polowie dnia zwalnialam sie z pracy. Myslalam ze mi glowe rozsadzi. Do wieczora przelezalam w lozku, a w czwartek powtorka z rozrywki, plus krecenie sie w glowie. Nie poszlam do pracy, tylko znow lozko caly dzien. Cisnienie mialam 76/45... Nic wiec dziwnego, ze sie tak czulam. Tylko, ze ja zadnych lekow nie biore...Byłam wczoraj u gina w związku z moim ciśnieniem 70/40okazało się ze po takiej dawce duphastonu może tak być i lepsze niskie ciśnienie niż wysokie.
Trzymaj sie! Jedzcie do szpitala, albo lekarza. Bedzie dobrze, posylam pozytywne mysli!Wlasnie przed chwila zauwazylam to cholerne plamienie. Czekam na meza i nie wiem co dalej. Boje sie. Nie moge sie skontaktowac z moja doktor. Mam nadzieje, ze tutaj ciaza przed uplywem 12 tygodnia to jest ciaza.
Ojjjj, nie pozwol sobie na takie cos! Moze stac Ci sie krzywda.... Ja juz psa separuje ode mnie, bo tez na powitanie uwielbia skakac na mnie jak wariat.Witajcie
u mnie jest dość ekstramalniemój synek robi niezłe numery:/ dziś skoczył mi na brzuszek
miałam wrażenie że wszystko mi obił
ehh mały już waży 10 kg- nosze go dużo:/ wszystko przez ząbkowanie-dość bolesne:/
u nas jest to samo. Dlatego tez staram sie wypoczywac ile sie da, by sama siebie potem nie winic.niestety w Holandii nie podtrzymuje sie ciazy przez pierwszy trymestr z jednej strony chcialam leciec do prywatnego gina ja to bylo z corka w PL, ale potem sie uspokajam ze i tak mnie skieruje do poloznej wiec po co mam sie napalac niepotrzebnie, na razie czekam do pierwszej wizyty spokojnie, co ma byc to bedzie, kwas foliowy lykam, odpoczywam czytam forum i to mi duzo pomaga![]()
smutna wiadomosc ale mysle,ze powinnas sie udac do innego lekarza moze ten ma stary sprzet albo cos,przeciez betka urosla to cos znaczy moze fasolek jest mlodszy niz przypuszczacie i dlatego jeszcze go nie widac,trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!