kinguunia
Fanka BB :)
no wkońcu nadrobiłam Waszą produkcję- nie ukrywam,że nie było łatwo. Ja dziś na glukozie byłam- jak chciałam wcisnąć sobie cytrynkę to mnie wyśmiano i musiałam pić bez ale nie było tak żle pomimo 75. Gorzej później bo mi się słabo zrobiło ale co tam dałąm radę i pomimo tego że panicznie boję się igieł to pzreżyłam 4 pobrania(bo tyle miałam
) i jestem z siebie dumna
A po wypiciu tego Młoda zaczęła tak szaleć jak jeszcze jej się nie zdażało i było to takie fajne, kolejne nowe miejsca przez nią odkryte-> skopane
Już jestem w niej zakochan a co będzie później hehe. Teraz też główkę albo pupcie próbuję mi przez brzuch na świat chyba wypchnąć:-) A i jeszcze co zauważyłam, lubi się pępowiną bawić. Mnie pępek bardzo wystrzelił na zewnątrz a często jak leże na plecach to nagle chowa się do środka i robi mi się "dziura w brzuchu" i mała od tego się wierci i póxniej puszcza i jest jak wczesniej:-)
Miłej nocki dziewczyny ja uciakam bo cały dzień pomagałam Mojemu w pracy(ma nowa pracę od miesiąca i narazie baaaardzo dużo obowiązków).
I dobrej nocki dla Maleństw.
) i jestem z siebie dumna
A po wypiciu tego Młoda zaczęła tak szaleć jak jeszcze jej się nie zdażało i było to takie fajne, kolejne nowe miejsca przez nią odkryte-> skopane
Już jestem w niej zakochan a co będzie później hehe. Teraz też główkę albo pupcie próbuję mi przez brzuch na świat chyba wypchnąć:-) A i jeszcze co zauważyłam, lubi się pępowiną bawić. Mnie pępek bardzo wystrzelił na zewnątrz a często jak leże na plecach to nagle chowa się do środka i robi mi się "dziura w brzuchu" i mała od tego się wierci i póxniej puszcza i jest jak wczesniej:-) Miłej nocki dziewczyny ja uciakam bo cały dzień pomagałam Mojemu w pracy(ma nowa pracę od miesiąca i narazie baaaardzo dużo obowiązków).
I dobrej nocki dla Maleństw.

więc muszę dygać w okularach i pytanie- czy da się jakoś założyć okulary 3D na zwykłe okularki (bez nich niewiele zobaczę i wydatek po prostu nie ma sensu).