Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam wszystkie dziewczyny,
Gratuluje tym ktore sie juz doczekały swoich zafasolkowan i zycze powodzenia staraczka, a chcialam zapytac dziewczyny te ktorym sie udalo czy jak zaszly to na poczatku jak jeszcze nie wiedzialy ze im sie udalo i byly w czasie w ktorym powinny dostac @ to czy czulyscie jakies takie bole brzucha jak na @ czy kompletnie nic??? wiem ze kazda z nas ma inaczej ale tak z ciekawosci pytam czy to mozliwe?? pozdrawiam serdecznie
Ja np. od początku wiedziałam, że się udało- 2 dni po zapłodnieniu zaczęły boleć mnie piersi, a potem dołączył brzuch- dokładnie tak jak na @, ale piersi 2 dni po owulacji mnie jeszcze nigdy nie bolały, więc wiedziałam że coś się zmieniło:-) Jakież było moje zdziwienie i rozczarowanie jak pierwszy test który zrobiłam (w dnou planowanej @) wyszedł negatywny!
tyle, że czułam, że to jakaś pomyłka
Poczekałąm spokojnie jeszcze 3 dni i zrobiłąm kolejny (a raczej 2) i już wyszły pozytywne!!! :-)
-Udało się za pierwszym razem;-)
Jak sie tu loguje to mam takie zaległości, że zapominam co której odpisać

jesli chodzi o te 2 tygodnie pomiedzy owulacja a spodziewana @ nie przeczuwalam nic
witam wszystkie dziewczyny,
Gratuluje tym ktore sie juz doczekały swoich zafasolkowan i zycze powodzenia staraczka, a chcialam zapytac dziewczyny te ktorym sie udalo czy jak zaszly to na poczatku jak jeszcze nie wiedzialy ze im sie udalo i byly w czasie w ktorym powinny dostac @ to czy czulyscie jakies takie bole brzucha jak na @ czy kompletnie nic??? wiem ze kazda z nas ma inaczej ale tak z ciekawosci pytam czy to mozliwe?? pozdrawiam serdecznie
Co do samych USG - jak czesto zamierzacie je robić? Ja chodze do lekarza prywatnie, do tej pory mialam 2 USG (pierwsze jak pisałam poniżej 5tc, drugie w 7 tc0dc). Na drugm widziałam serducho, ktore walilo jak opetałe z szybkością 148 na minute :-) Poryczałam się okrutnie, tak pięknie to brzmiało.
Moja kolezanka, ktora prowadzi jakis bardzo wazny pan ordynator ma USG co miesiac. Co o tym myslicie? Co mowia wasi lekarze? Ile USG trzeba tak naprawde zrobic?
dzis bylam z corka na basenie i bylo czadersko to 4 raz jak poszlysmy razem, Krysia tak nabiera zapalu do plywania ze to niesamowite, chodze w taka godzine gdzie so mamy z malymi dziecmi i mamy z brzuszkami, super relax
Czesc dziewczynki mnie cos zaczal bolec brzuch i plecy z tylu..wzielam pol nospy....mam nadzieje, ze cos pomoze...Zaraz sie klade spac...