Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
13x13 super. Trzymamy kciuki. Jakie to mieszkanko?
Jakoś kiepsko się dziś czuję, w nocy kaszel mnie męczył i jakaś upiorna chrypka. Mam nadzieję, że to tylko efekt zbyt suchego powietrza. Wstawię dziś nawilżacz do sypialni, może będzie lepiej.
kurcze jutro podpisujemy umowę i wprowadzamy się 1 marca -nowe, nikt tam jeszcze nie mieszkał -więc nie wymaga remontu, umeblowane, potrzebujemy tylko sztuców i talerzy -no ale to mamy jeszcze zapakowane ze ślubu. No i łóżeczka dla Alicji... Dżizas jak już będę miala na papierze to będę spokojniejsza
A zktórej strony ? Może gdzies z mojej co bym bliżej do ciebie miałaTeż mnie męczy suche powietrze... mi cały czas krew z nosa leci -jutro robię badania na krzepliwość -jak się okaże że są ok to znaczy że to ogrzewanie mnie dobija...
A mieszkanie to segment domku 100 metrów, dwie sypialnie salon kuchnia pralnia i wielka łazienka -garaż i piwnica i ogród!!! cisza spokój bo to obrzeża Warszawy a na dodatek S ma niezły dojazd do pracykurcze jutro podpisujemy umowę i wprowadzamy się 1 marca -nowe, nikt tam jeszcze nie mieszkał -więc nie wymaga remontu, umeblowane, potrzebujemy tylko sztuców i talerzy -no ale to mamy jeszcze zapakowane ze ślubu. No i łóżeczka dla Alicji... Dżizas jak już będę miala na papierze to będę spokojniejsza
![]()

Cały brzuch mnie zaczął boleć jak diabli, a najbardziej na górze- tam gdzie teraz mamy żołądek i jelita... ogólnie masakra
wziełam wszystko co się dało na to- mięte (w ilościach hurtowych) espumisan i 2 nospy i poł szklanki siemienia lnianego :-( i i tak średnio pomogło
dziś czuję się jakby ktoś mi dynamit wysadził w przewodzi pokarmowym i brzuch dalej boli tylko troche mniej
ehhh...do jutra powinno ulzyc, jesli to jest to samo co mnie dopadlo jesienią... nic dziwnego nie zjadlam a tu taka masakra 

A ja mam pytanie do warszawskich kwietniówek gdzie bedziecie rodziły? macie juz wybrane szpitale?
A ja mam pytanie do warszawskich kwietniówek gdzie bedziecie rodziły? macie juz wybrane szpitale?
oj rety nieciekawie to wyglada... bidulko musialas miec koszmarna noc.A mnie wczoraj w nocy dopadla koszmarna jakaś kolka jelitowaCały brzuch mnie zaczął boleć jak diabli, a najbardziej na górze- tam gdzie teraz mamy żołądek i jelita... ogólnie masakra
wziełam wszystko co się dało na to- mięte (w ilościach hurtowych) espumisan i 2 nospy i poł szklanki siemienia lnianego :-( i i tak średnio pomogło
dziś czuję się jakby ktoś mi dynamit wysadził w przewodzi pokarmowym i brzuch dalej boli tylko troche mniej
ehhh...do jutra powinno ulzyc, jesli to jest to samo co mnie dopadlo jesienią... nic dziwnego nie zjadlam a tu taka masakra
Któraś miała coś podobnego w ogóle???
no wlasnie tez sie juz od paru dni zastanawiam. Przelecialam namiary na spolecznosciowym bo chcialam sms poslac, ale nie zostawila tam numeru.
GDZIE JEST AGA002??????????????????????????????????????????????