Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż miło jak nie trzeba się stresować takimi przyziemnymi sprawami:-)
Nie dosc, ze spac mi sie chce jak nie wiem co, to jeszcze jakos tak mi ciezko w brzuchu:-( jakbym zjadla nie wiem ile na raz i to mi gdzies tam siedzialo. Ale nie jadlam dzis wcale duzo, nie wiecej niz zwykle
I jeszcze cos mnie w boku kloje pod zebrami. Nie moge sobie pozycji wygodnej znalesc:-( Dobrze ze juz za godz ide do domu. Zly mam dzis dzien i tyle. Od rana wiedzialam, ze nie trzeba bylo z lozka wstawac
Na szczescie dzieciatko ruchliwe, wiec wiem ze jemu nic nie jest.
w sumie samopoczucie dobre a to najważniejsze ale przypałętał się inny problem:-(A mianowicie koszt naprawy samochodu-wczoraj odstawilam auto do warsztatu a dziś telefon mechanika zwalił mnie z nóg . Koszt naprawy naszego złomowca to najmarniej 800 zł
I to tylko za naprawę najważniejszych rzeczy....poryczałam się na maxa i tak zleciało mi pół dnia, bo ja już nie wiem skąd na to wszystko kasę brać mamy
a zawsze coś i nie ma szans żeby coś zaoszczędzić, no i jeszcze koszty wynajmu mieszkania...Dobrze że rozłożyłam wydatki Antosiowe i z grubsza już większość mam
goooopia baba ze mnie
Rety, ale duza dzidzia! Fantastycznie!!!!Dzięki temu pobytowi dowiedziałam sie ze maluszek ma już 1750g i na 80% będzie drugi chłopak.
hahaha, fajny tekst...A ja wczoraj w supermarkecie bezczelnie skorzystałam ze SWOJEJ kasy dla ciężarnych... jako ze każdy udawał że mnie nie widzi i bezczelnie wszyscy odwrócili głowę złapałam wózek z rąk S i po prostu wlazłam w kolejkę. Przecież nie kradnę tylko korzystam ze swoich przywilejów a jak wszyscy nagle stają sie ślepi to ok.
Ja tez ostatnio mam dziwnie ze spaniem, bo wieczorem mi sie nie chce, a rano bym pospala. Dodatkowo w nocy juz ze 3 razy do wc, plus jak zmieniam pozycje to sie wybudzam, bo z poducha musze sie odwrocic... I pod zebrami tez mam takie dziwne bole, musze wtedy bok zmienic... No i do kompletu jeszcze czasem mam wrazenie, ze tak miedzy zebrami jak jest zoladek to mam skore tak jakby zdretwialapozale sie Wam jeszcze troche, bo na pewno mi ulzy jak to zrobieNie dosc, ze spac mi sie chce jak nie wiem co, to jeszcze jakos tak mi ciezko w brzuchu:-( jakbym zjadla nie wiem ile na raz i to mi gdzies tam siedzialo. Ale nie jadlam dzis wcale duzo, nie wiecej niz zwykle
I jeszcze cos mnie w boku kloje pod zebrami. Nie moge sobie pozycji wygodnej znalesc:-(
Nie wiem dlaczego tak mam , ale smieszne uczucie 

buuuu... kiepsko. Ale z nami teraz tak jest - wystarczy impuls i pekamy.Ja tyż mam zły dzionke dzisiajw sumie samopoczucie dobre a to najważniejsze ale przypałętał się inny problem:-(A mianowicie koszt naprawy samochodu-wczoraj odstawilam auto do warsztatu a dziś telefon mechanika zwalił mnie z nóg . Koszt naprawy naszego złomowca to najmarniej 800 zł
I to tylko za naprawę najważniejszych rzeczy....poryczałam się na maxa i tak zleciało mi pół dnia, bo ja już nie wiem skąd na to wszystko kasę brać mamy
a zawsze coś i nie ma szans żeby coś zaoszczędzić, no i jeszcze koszty wynajmu mieszkania...Dobrze że rozłożyłam wydatki Antosiowe i z grubsza już większość mam
Na dodatek pokłóciłam się telefonicznie z P. i wydarłam na niego jakby to on specjalnie zepsuł autogoooopia baba ze mnie
![]()
na naprawe kaske zgarnac 

nawet masaz nic mi nie pomaga!!!